Trdlokafe v Praze
21. 8. 2017 Historie a zajímavosti
Po dvou a půl letech plnění přání zákaznikům v Brně, Ostravě, Olomouci a dalších moravských městech se neotřelý koncept minikaváren Trdlokafe představuje v Praze. Pro začátek u OC Černý Most.
Trdlokafe nabízí dokonalou kombinaci kvalitně připravené kávy a lahodného trdelníku. Ten není jen tak ledajaký. Základ tvoří tajná receptura stvořená českými pekaři na míru pro 21. století. Každý kousek je Trdlobaristy připravován přímo před zraky zákazníků dle precizních postupů a z těch nejkvalitnějších surovin na trhu.
V létě je nabídka navíc doplněna trdelníkem s poctivým domácím jahodovobanánovým sorbetem, domácími Trdlonádami nebo vynikající ledovou kávou Pellini! Vše podtrhává dokonalý zákaznický přístup, jehož základním posláním je vykouzlit Vám úsměv na celý den!
Před západním vchodem Centra Černý most je najdete každý den od 8 do 21 hodin. Už se na Vás moc těší! A co Vy, zkoušeli jste někdy upéct vlastní trdelník doma?
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Z rajčat a česneku během chvilky připravíme trvanlivou pomazánku. Výborně s ní dochutíme pokrmy
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Jak dlouho lze uchovat maso v mrazáku? To záleží na druhu masa, poradíme vám
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 16 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 16 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se daří finalistům Peče celá země: Vojtěch vyprodává kurzy, Tereza frčí na sítích a Roman se naučil důležitou věc
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Komentáře