Úspěchy úspěšných...
zizala: tak jsem šla TV připomenout, ale byla jsi o hodně rychlejší. Díky a těším se na pořad.
zizala (moderátorka): Teď jsem to viděla v programu, moc se těším . Iva je úžasná
Jana Pá: Tak připomínám, DNES v 21.05 na ČT 1
zizala (moderátorka): tak nám to ještě můžeš připomenout až to bude, děkuji
V úterý 23. května na ČT1 ve 21:05 pořad 13. komnata bude věnovaný naší cathleen, Ivě Trhoňové. Zařadí ji tím mezi známé a zajímavé VIP celebrity.
Nadja: Ivě moc gratuluji k dalšímu novému"dítěti"
Sice podle kuchařek nevařím ani nepeču,ale moc ráda si je prohlížímI na tuto se už moc těším.Mám ji od srpna předobjednanou a čekám na zprávu ze zásilkovny
Sice podle kuchařek nevařím ani nepeču,ale moc ráda si je prohlížímI na tuto se už moc těším.Mám ji od srpna předobjednanou a čekám na zprávu ze zásilkovny
Cathleen vydává novou knihu "Kouzlo domácí pekárny" - gratuluji
Koupila jsem dceři k vánocům, děkuji
magdalenka, srettka, tejaja, mysulka: moc vám všem děkuji
Knihu mám konečně doma - moc jsem se na ní těšila - a je úžasná
Iva je prostě profík
Iva je prostě profík
Gratulujem a pozriem sa za knihou v kníhkupectve.
cathleen: GRATULUJEM a teším sa na stretnutie snáď v lepších časoch.
Frantiska: děkuji (Tenhle nový "dáreček" se pronese, má 950 g )
cathleen: ja moc dekuju za tvoje kucharky :) davam je jako darek a sama si je kupuju jako ebook. Je skvele, ze nejsou jenom papirove, prece jenom clovek je limitovany velikosti byt :)
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 29 minutami
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Merylas, 9. 6. 2024 14:17
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Tak toto je dneska. Jsem pozde s fotkou“ hazel, před 27 minutami
„Jana Pá: Jani nemysli,taky mám problém s novými…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Hezky vecer, ja dnes varim ve velkem, co jineho nez…“ hazel, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 6 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 7 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 9 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 9 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 9 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se jedlo ve středověkém podhradí? Na jídelníčku byly nejen obilné kaše, ale i úhoř, hlemýždi a různé nekynuté placky
Prostřeno v tomto týdnu: Zavzpomínejte na dětství nad zmrzlinovým pohárem! Víte, že jde původně o americký vynález?
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř
Iva Trhoňová prozrazuje, co je Kouzlem domácí pekárny aneb Jak na pečivo snadno a skoro bez práce