Co dnes uvařit?
K obědu kuřecí čtvrtky, které jem podnadila, s bramborem a okurkovým salátem . Upekla jsem velikonoční nádivku z 15ti rohlíků a celkem budou 3 bochánky.
Zatím je hotový jen 1. nějak jsem ho víc prostřihla a místo křížku je kříž jako hrom .
Ted si dám kávičku, chvíli si odpočinu a na zítra udělám bramb. salát a naložím řízky
Přeji všem krásné Velikonoce
u nas jeste broccoli polevka a mexicke guacamole s tortillas.
Teprve ted se pripravuji na mazanec a zajickove. Na zitra pripravuji barveni vajicek.
JaniPa, jiz jsi slysela od syna, to je dobre, u nas bude ryba zitra.
Juli ty gnocchi se spenatem chci delat na nasi rodinou veceri v nedeli s uzenym,chrest, cockovy salat. Ten obrazek " cabbage kids" je tak roztomily.
Tara23, Verko , ty pernicky jsou moc pekne.
Zitra je zde jiz volno a tak my budeme mit mazanec k snidani, potom malovat vajicka a deti pujdou do kostela a ja budu peci beranky.
Hezky si uzijte Velikonoce
U nás je na velikonoce zase dělba práce
Já budu zítra péct bochánky a nádivku, sestra upeče beránky. Udělala těsto na perníčky. Vendula je upekla a společně s dětma nazdobila . Ty už jsou
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 12 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 12 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: Simčo, to jste si to krásně užily! A tak…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
„tara23: Věrko, my je taky milujeme. Já si taky plánuju…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
„mika59: to je škoda,to byla krásná osůbka,plná energie…“ Simona Skolakova, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 1 hodinou
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 2 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 16 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 21 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejlepší kaše pro děti: Rýžová, jáhlová, kukuřičná a další. Kdy s nimi začít a jak je správně uvařit?
Retro vaření s Kristinou: Čaj o páté jako za první republiky můžete zažít i dnes. Jak jej připravit?
Odborník na otužování i hubnutí Libor Mattuš: Ženy po padesátce, pokud chtějí hubnout, se musí vyhnout i cukru v kávě
Dozlatova zapečený květák se slaninou a sýrem
Jaromira18
Hodnocení receptu je 5,0 (2×)