Co dnes uvařit?
Křepelka mi připomíná holoubě, které mi dělala maminka. jedla jsem ho doma sama, nikdo jiný nechtěl kostičky obírat .
Táta choval holuby
Kupujeme v Polsku, moc nám tam chutná. Máme dnes předposlední "Hospoqvíz", tak ať je něco k zakousnutí, namažu na pečivo a do tortil. Jednu udělám pikantnější a druhé přidám křen. Jinak máme rajskou polévku s nudlemi.
Tak jiz pracuji v kuchyni o sto sest. Jiz mam jablkovy zavin, na prani bude pastyrsky kolac a jeste jablkove livance. Samozrejme zitra rajska omacka a knedlik a pristi den jablkove knedliky z tvarohoveho testa.Za par hodin jedeme na letiste. Deti jsme nevideli jiz dost dlouho. Roky 16, 13 a 11. Bude veselo.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, před 16 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Dnesni vecere“ hazel, před 2 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. Příště je musím udělat delší a tenčí.“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Hezky vecer, u nas dnes losos, bramborova kase a zelene…“ hazel, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 10 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 12 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 14 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Kuličkové žvýkačky se dříve prodávaly na poutích a podle pamětníků stávaly korunu, dnes za ně dáte i skoro stovku
Oslavte svatováclavské posvícení stylově a upečte si tradiční kynuté koláče. Nejlepší jsou ty dvojctihodné
Bavorská specialita z jednoho hrnce: Pichelsteiner je šťavnatá směs masa a zeleniny, kterou si zamiluje každý
Pomazánka z uzeného tvarohu
maris
Hodnocení receptu je 4,9 (17×)