Vuřt
Slovo vuřt nám z pusy moc nejde, častěji říkáme buřt, ale v každém případě je to uzenina různé kvality, ze které můžeme připravit další lahůdky - péci je na pivu, naložit jako utopence, uvařit buřtguláš, nebo je připravit u ohýnku.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Slovo vuřt nám z pusy moc nejde, častěji říkáme buřt, ale v každém případě je to uzenina různé kvality, ze které můžeme připravit další lahůdky - péci je na pivu, naložit jako utopence, uvařit buřtguláš, nebo je připravit u ohýnku.
Vlašský salát je klasika z let minulých, kterou si dopřávají lidé i dnes, zejména k svačině. Salát… Číst dál
Vodní lázeň je tepelná úprava, při které se jedna nádoba naplní do poloviny vodou, a do ní se vloží… Číst dál
Ze široké škály přípravy vajec je jednou z nich "volské oko". Je to vlastně smažené vejce na pánvi,… Číst dál
Slovo vuřt nám z pusy moc nejde, častěji říkáme buřt, ale v každém případě je to uzenina různé… Číst dál
Výpek je šťáva s tukem, který nám zůstane po upečení masa. I ten se dá poté zpracovat. Buď z něj a… Číst dál
Wasabi nebo japonský kořen je rostlina původem z Japonska. Roste u břehů řek. Pěstování je poměrně… Číst dál
Přidáno před 47 minutami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami