Jirka Babica a jeho kouzla z poloprázdné spíže
Mnohými je zatracován, jinými oblíben. Jiří Babica svým specificky ledabylým stylem přípravy jídel skoro nikoho nenechává chladným. Svůj věhlas ale nezískal pro nic za nic. Pravdou je, že některé jeho finty jsou k nezaplacení, ačkoli na vysokou gastronomii můžete pod jeho vedením patrně zapomenout.
Recepty Jiřího Babici jsou rychlé a praktické i pro začátečníky. Nebojte se po nich sáhnout, pokud rodina úpí hlady a nikomu se nechce jít na nákup. Existují jisté teorie, že i z kečupu, okurky a starého chleba uvaří Babica večeři pro celý regiment.
Související články
Alternativy k těmto receptům
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 1 hodinou
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Mňamka
Přidáno před 3 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 4 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Smaženka přežila socialismus a dál je českým hitem: Potřená hořčicí a obložená okurkou a kapií chutná perfektně
Dokonale vláčné rumové bábovičky alias Baba au rhum. Víte, kdo je vymyslel a jak se dělají?
Josef Maršálek upekl německý jablečný koláč Apfelkuchen: Vláčnost vykouzlíte přidáním zakysané smetany, radí cukrář