Králík v estragonovo-hořčicové košilce
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 3 876 kJ / 927 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,92 g |
Tuky | 54,08 g |
Vláknina | 15,02 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 680 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 49,83 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 2. 2024 10:07
Recept i foto se mi moc líbí
8. 2. 2010 13:40
Děkuji za recept z králíka.Určitě vyzkouším.U nás králičí maso je v oblibě.
8. 2. 2010 13:08
Tedy Mirco, z králika vařím vše, řízky, rolády, omáčky, směs a toto bude další dobrota 14.bodík
8. 2. 2010 12:10
Mirko báječný recept, asi se vydám za sousedkou aby mi prodala králíka.Posílám bodík.Dříve jsme pěstovali králíky, ale během roku nám je dvakrát ukradli, vždycky zloději vyčkali až dorostou a šup byli pryč, takže jsme to vzdali.
8. 2. 2010 10:41
Děkuji moc za milé komentáře.Nechtělo se mi péct klasického králíka (česnek,cibule,kmín/bůček,uzené) a tak jsem vymyslela toto.Můžu říct,že jsme si na něm moc pochutnali a byla to "skoro" dietka.Králíky už tady bohužel nechováme,ale máme známého od kterého si je občas kupujemeA Bibinko,zkus juknout do nějaké menší mraženky,rybárny kde mají mražené potraviny-tam mívají větší kousky než v hyper/super.A nebo jukni po sousedech,třeba někde u vás ještě někdo králíky chová.Pokud někdo vyzkoušíte budu moc ráda.Určitě by to šlo i z kuřecího,ale bude tam chybět ta "králičina".
8. 2. 2010 10:34
Mirko, moc prima recept a krásná fotka!!12
8. 2. 2010 10:33
Mirka, mnam
8. 2. 2010 10:03
Škoda,že tu nebyl receptík před týdnem,dělala jsem králíka,kupovaného Bibi, byl chlazený a měl 2a půl kg,takže byly opravdu velmi slušné porce.Ale takhle upravený,to koupím za čas ještě jednoho a vyzkouším dávám bodík 10
8. 2. 2010 07:21
Tomuto králíčkovi bodíky sluší, tak posílám další. Bibi, Ty nezoufej, že si musíš nechat zajít chuť, varianta náhradní - stáhni kuře z kůže a do tohoto receptu se pusť. Stačila by i kuřecí stehna, ale nevím, co na to řekne Mirečka.
7. 2. 2010 23:44
Mirčo, krása nesmírná, ale jeden problém tu je-nemám možnost sehnat králíka(a tak ho máme rádi)a ty kupovaný, to jsou chudinky ubohý jako kostry. Tak ti alespoň dávám boda a králíka si necháme zajít
7. 2. 2010 23:09
7. 2. 2010 22:52
Miruš taky bych šla k tobě na stravu
7. 2. 2010 22:50
mmmmmm, nejako mi vyhladlo, ten kralik vyzera fantasticky asi pojdem rychlo spat
7. 2. 2010 22:39
Právě jsem dočetla a znovu jsem si potvrdila, že bych se chtěla stravovat v kuchyni naší Mirečky.... Nikdy jsem králíka neměla moc v oblibě, teprve až mi nic jiného nezbylo a musela jsem z něj ve své první domácnosti vařit všechno... (na jiné maso jsem neměla peníze) Pak jsem na něj zanevřela a začala ho objevovat postupně a dokonaleji... Tenhle recept vypadá na velmi chutnou úpravu, takže se mi zbíhají sliny a musím uložit k vyzkoušení...
7. 2. 2010 22:37
ale sme sa vsetky kralikove zlietli ....vyzera mirca fantasticky...fakt +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 17 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 22 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 8 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 9 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 11 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 11 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 12 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 14 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Špikování králíka před pečením zajistí, aby měl šťavnaté a chutné maso. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: králík v hořčicové omáčce králík chlazený báječný králík králičí stehna v hořčicové omáčce recepty na králíky co se zbylim varenym masem jak pect kralika aby nebyl suchy? chlazeny králík králík na hořčicové omáčce recepty na králíka recepty kralík na rychlo estragonova sucha marinada kralik na rychlo kralik na rychlo s ryži rychlá omáčka k masu z králíka má někdo super recept na rýžové víno pečený králík na estragonu co se zbylím masem z králíka králík šup-šup králík na hořčici aestragonu
Suroviny: králík, slanina, sůl, estragon, hořčice plnotučná, hořčice dijonská, máslo, víno bílé suché, cibule, cibule červená, mouka hladká
Králík v estragonovo-hořčicové košilce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZRj
20 názorů