Kodoš kášo / Vepřová krev na cibulce /
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 411 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,07 g |
Tuky | 2,40 g |
Vláknina | 10,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 65,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokud se vám nechce smažit rohlíky a vařit kroupy, je možné je vynechat.
Kodoš kášo / žebrácká kaše/ se vaří na Jižním slovensku, kde žije maďarská menšina.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 1. 2024 19:13
21. 4. 2010 21:54
21. 4. 2010 21:38
3. 3. 2010 16:35
3. 3. 2010 16:22
3. 3. 2010 13:25
3. 3. 2010 13:15
Dávám boda
3. 3. 2010 13:08
3. 3. 2010 13:08
3. 3. 2010 12:58
3. 3. 2010 12:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 4 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 9 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 2 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 2 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 3 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Česká specialita: Oblíbenou polévku prdelačku si snadno uvaříme i doma v paneláku. Potřebujeme k tomu jen pár surovin od řezníka
Další recepty
Tématické fráze: rabit trhový štěpánov vepřová krev pecivo veprova krev smažená vepřová krev vepřová krev prodej smažená krev pecena krev pecena veprova krev smazena krev na cibulce vepřová krev recept vepřová krev recepty kde koupit vepřovou krev recepty z krve rabit trhový štěpánov prodejny zpracování vepřové krve veprova krev pecena prodej vepřové krve prodejny rabit rabit maso maso rabit
Suroviny: rohlík, kroupy, cibule, sůl, pepř mletý, koření nové koření mleté, kmín mletý, majoránka
Kodoš kášo / Vepřová krev na cibulce /
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lR76
11 názorů