Bábovka Ing. Petr
Jako sladkou tečku po svátečním obědě můžeme tentokrát připravit mramorovou bábovku Ing. Petra. Možná ji známe jako "strakatou" - podstatné je, že část těsta je obarvená kakaem a ozdobně navrstvená na světlé těsto.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 15 361 kJ / 3 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,16 g |
Tuky | 179,92 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 409 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 442,20 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 1. 2018 09:49
31. 5. 2017 11:40
Rychlá a chutná :)
7. 3. 2017 15:26
Děláme ji často, je výborná.
5. 3. 2017 17:28
Rychlá, jednoduchá, žádné oddělování bílku od žloutku, vždy se povedla. Díky za recept.
12. 2. 2017 14:08
ručně ,stručně , tak to má být bábovka je upečená, ochutnaná a vyfocená,teď už jen ta návštěva super
15. 1. 2017 15:50
Výborná chválím,do světlého těsta jsem přidala trošku tvarohu.
30. 10. 2016 19:54
Mooooc dobrá byla. Už není, přišla návštěva a nezbyl ani kousíček. Velká pochvala za recept.
29. 4. 2016 07:25
Sníh z vajec netřeba?
8. 11. 2015 21:38
Vinikajici Moje prvni mramorova babovka a hned se povedla na 1!!! Dekuji za recept
1. 11. 2015 17:12
Petra:
Bábovka je chuťově výborná. Jen se mi při vyklápění roztrhla, asi to bylo řidším těstem, jinak chválím
I mramorování se povedlo
Bábovka je chuťově výborná. Jen se mi při vyklápění roztrhla, asi to bylo řidším těstem, jinak chválím
I mramorování se povedlo
20. 9. 2015 17:12
Pavlíno, přečtěte si první komentáře, je to tam popsané :) Také myslím, že by možná stačilo jen promíchat špejlí.
20. 9. 2015 15:58
Zdravím, bábovka vypadá nádherně, chtěla jsem se ale zeptat jak docílíte toho krásného mramorování? - vlijete vrstvu světlého těsta, poté kakaovou, poté zase světlou a takto opakujete??? (já dám všechnu světlou a poté všechnu kakaovou, a to je asi ta chyba že jo?)
13. 4. 2015 22:30
Povedla se na 1 Přidala jsem nakrájená jablíčka na kostičky, příště ráda zopakuji
26. 3. 2015 11:30
Rychlá, skvělá, chutná...prostě nemá chybu
20. 3. 2015 19:03
Dnes jsem pekl poprvé v životě bábovku podle toho to receptu a výsledek špicovej jak chuťově tak vzhledově tak že bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 2 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 14 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 15 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 3 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 5 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 5 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 5 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 5 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 6 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 6 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recept babovka bábovka ing.petr bábovka bábovka zebra bábovka recept bábovka ing.petra vynikajici babovka recepty bábovka babovka ing bábovky recepty top recepty bábovka zdravá bábovka jak upéct bábovku fantastická bábovka úžasná bábovka zebra bábovka dort zebra levná bábovka bábovky recept olejová bábovka nejlepší
Suroviny: mléko, cukr krupice, kakao, mouka polohrubá, prášek do pečiva, olej, vejce, tuk, mouka hrubá
Bábovka Ing. Petr
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zoZ
130 názorů