Španělská česnečka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 056 kJ / 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,91 g |
Tuky | 79,54 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 18,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj:
časopis F.O.O.D.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 6. 2013 08:30
20. 5. 2010 21:41
Krásné foto, dobré dobroty
20. 5. 2010 16:51
Děkuji Elizo
20. 5. 2010 13:07
Lenko, děkuji za recept. Polévka je moc dobrá. Použila jsem toustový chleba, který se za těch 15 minut úplně rozvařil (pomáhala jsem mu metlou), takže se polévka příjemně zahustila. Výborné.
Posílám bod a nějaké obrázky .
Posílám bod a nějaké obrázky .
18. 5. 2010 10:07
Děkuji Václave
18. 5. 2010 08:38
Při každé příležitosti, když dojde na jídlo a přijde řeč s přáteli na česnečku dojde vždy ke sporu, která je ta pravá jedině správná.Už si ani nikdo netroufne říci (to dříve se nestávalo) a trvat na tom, že je to "Budějcká" , "Šumavská", "Písecká", "Táborská" atd. Zkrátka je to "TA NAŠE" oblíbená. Takže se nedivím Lence, že ji nazvala "Španělská" a jak je vidět jak nechtěla trvat na konkrétním kraji, přisvojují si ji z více míst, ale kdo to může odpřísáhnout, že právě je ta jediná VAŠE a ne třeba Bulharská. Však je to jedno. Hlavně že chutná. HI HI. Václav. +bodík 3
17. 5. 2010 19:07
To by asi opravdu nebyla španělská
17. 5. 2010 18:28
špagisouhlaslibeček všude kolem nás
17. 5. 2010 17:57
Sice nevím, proč španělská, když v Jizerkách ji takhle děláme od pradávna, ovšem s řepkovým olejem,jo a hádejte, co se tam má přidat? Správně - libeček - jo pak to není ta španělská asi každopádně
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno před 1 hodinou
Lilek s domácí à la boloňskou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno před 22 hodinami
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno před 23 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno 5. 6. 2024 15:52
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno 5. 6. 2024 15:10
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
Luluska uvařila před 49 minutami
Masové kuličky v rýži
Lennulinka uvařila před 3 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Lennulinka uvařil před 3 hodinami
Koprová omáčka
MamkaTerka uvařila před 3 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
Marketa Volfova uvařila před 5 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Marketa Volfova uvařila před 5 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Carodejnice1111 uvařila před 6 hodinami
Banánové lívance
Kebule80 uvařil před 6 hodinami
Kuře na tymiánu
maty18 uvařila před 6 hodinami
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
HanousekIvo uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: šumavská česnečka babicovy dobroty táborské těstoviny pravá česnečka pravá česnečka recept f.o.o.d. recepty f.o.o.d. časopis časopis f.o.o.d. taborske testoviny jak připravit česnečku sumavska cesnecka recept recept na spanelskou cesnecku čěsnečka recept španělská česnačka recept -celozrnny chleb s repkovym olejem čěsnečka španělská polévka recept šumavska čěsnečka španělská česnčka foto jak připravit polévku česnečka česnečka špnělská
Suroviny: chléb, olej olivový, česnek, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vývar, vejce, sůl
Španělská česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQKM
9 názorů