Španělská česnečka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 056 kJ / 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,91 g |
Tuky | 79,54 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 18,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj:
časopis F.O.O.D.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 6. 2013 08:30
20. 5. 2010 21:41
Krásné foto, dobré dobroty
20. 5. 2010 16:51
Děkuji Elizo
20. 5. 2010 13:07
Lenko, děkuji za recept. Polévka je moc dobrá. Použila jsem toustový chleba, který se za těch 15 minut úplně rozvařil (pomáhala jsem mu metlou), takže se polévka příjemně zahustila. Výborné.
Posílám bod a nějaké obrázky .
Posílám bod a nějaké obrázky .
18. 5. 2010 10:07
Děkuji Václave
18. 5. 2010 08:38
Při každé příležitosti, když dojde na jídlo a přijde řeč s přáteli na česnečku dojde vždy ke sporu, která je ta pravá jedině správná.Už si ani nikdo netroufne říci (to dříve se nestávalo) a trvat na tom, že je to "Budějcká" , "Šumavská", "Písecká", "Táborská" atd. Zkrátka je to "TA NAŠE" oblíbená. Takže se nedivím Lence, že ji nazvala "Španělská" a jak je vidět jak nechtěla trvat na konkrétním kraji, přisvojují si ji z více míst, ale kdo to může odpřísáhnout, že právě je ta jediná VAŠE a ne třeba Bulharská. Však je to jedno. Hlavně že chutná. HI HI. Václav. +bodík 3
17. 5. 2010 19:07
To by asi opravdu nebyla španělská
17. 5. 2010 18:28
špagisouhlaslibeček všude kolem nás
17. 5. 2010 17:57
Sice nevím, proč španělská, když v Jizerkách ji takhle děláme od pradávna, ovšem s řepkovým olejem,jo a hádejte, co se tam má přidat? Správně - libeček - jo pak to není ta španělská asi každopádně
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 5 minutami
Kuřecí špíz s jogurtem
MAMINECKA uvařil před 18 minutami
Ananasové řezy s krémem a ořechy
dexulka uvařila před 39 minutami
Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
HancaSvarc uvařila před 44 minutami
Falešný španělský ptáček
Dalbas uvařila před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
MamkaTerka uvařila před 1 hodinou
Kureci ragu s cizrnou
Aylanii uvařila před 1 hodinou
Mleté kuřecí karbanátky se sýrem uvnitř
Januli-holky uvařila před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
romanka1009 uvařila před 2 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Klara17 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
Další recepty
Tématické fráze: šumavská česnečka babicovy dobroty táborské těstoviny pravá česnečka pravá česnečka recept f.o.o.d. recepty f.o.o.d. časopis časopis f.o.o.d. taborske testoviny jak připravit česnečku sumavska cesnecka recept recept na spanelskou cesnecku čěsnečka recept španělská česnačka recept -celozrnny chleb s repkovym olejem čěsnečka španělská polévka recept šumavska čěsnečka španělská česnčka foto jak připravit polévku česnečka česnečka špnělská
Suroviny: chléb, olej olivový, česnek, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vývar, vejce, sůl
Španělská česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQKM
9 názorů