Rolovaná jahůdková dobrota
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 994 kJ / 1 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,14 g |
Tuky | 54,18 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 1,58 g |
Sodík | 799 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 278,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud chceme roládu čistě jahodovou, můžeme do krému uvařit pudink s jahodovou příchutí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 8. 2010 23:33
Danca, děkuju za vysvětlení.
6. 8. 2010 09:14
Milá Majko, já to dělám tak, že pod upečený plát dám rozevřenou dlaň, zasunu ji co nejvíc pod piškot, utěrku vytáhnu (omlouvám se, to jsem v postupu neuvedla)a papír položím namísto ní. Ale jde to udělat i tak, že si připravíme čistý papír,do prstů uchopíme volné okraje papíru, na kterém se roláda pekla a takto ji přemístíme. Jde to snadno, plát na papíru drží a nepřetrhne se.Papír sloupneme až po přemístění. Přeji hodně úspěchů při pečení!
5. 8. 2010 21:10
Roláda vypadá velice dobře. Jenom si nevím představit jak zvednout roládu. Mám strach, aby se piškot nepolámal. Téhle větě moc nerozumím. Opatrně z něho sloupneme pečící papír ,piškot zvedneme a papír položíme pod něj. A co utěrka? Ta je přece pod těstem? Utěrku nesundáváme? Na opatrné zvednutí piškotu + další manipulace s papírem, popřípadě utěrkou mi dvě ruce asi nebudou stačit. Velice ráda bych se naučila péct roládu, ale fakt nevím jak na ni.
5. 8. 2010 00:04
Já vím, jenže když jsem ji vyráběla, ještě jsem tady nebyla...Až budu rolovat příště, polepším se
4. 8. 2010 23:07
Moc hezké!! Chtělo by to řez
4. 8. 2010 20:24
Dančo vypadá to parádně!Určitě je to veliká dobrota! Bodík pro tebe!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 10 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 10 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 2 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 7 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 8 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 9 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 10 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 12 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 12 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Samosběr třešní 2024: Velký přehled sadů po celé republice. Kilo je k mání už za 15 Kč, ale na některých místech je třešní málo
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Další recepty
Tématické fráze: aby piškot nespadl jak upéct piškot aby nespadl jahodova esence rolada z kompotovanych jahod jak uvarit kakaovou roláda piškot nespadl jak upect piskotovy korpus aby nespadl piškot na pečicí papír kokova roláda z piškotů rolada jenom z bilkoveho sněhu babicovy dobroty - husa v troubě aby nespadl piškot jak na piškot, aby nespadl aby sníh nespadl nespadl jak upéct piškot, aby "nespadl"? piškot na pečícím papíru pečící papír piškot jak přemístit piškotový plát jak upést piškot aby nespadl
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka, tuk hera, mléko, pudink vanilkový, cukr, jahody, kakao, kokos
Rolovaná jahůdková dobrota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DQvy
6 názorů