Brynzové halušky
Brynzové halušky jsou velmi známé jídlo ze slovenských kolib. Můžeme si ho ale hravě uvařit i doma. Brynzové halušky si nejlépe vychutnáte v pozdním jaru, kdy je brynza nejkvalitnější. Potěšte své blízké výborným jídlem.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 25 069 kJ / 5 992 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,26 g |
Tuky | 308,19 g |
Vláknina | 48,00 g |
Cholesterol | 863 mg |
Sodík | 12,55 g |
Sůl | 31,28 g |
Sacharidy | 620,20 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 2. 2024 17:24
14. 6. 2021 18:22
17. 7. 2020 18:47
21. 6. 2020 12:31
21. 6. 2020 12:24
6. 11. 2016 16:46
A toto je to samé.
Ale to vejce ...NO
4. 2. 2016 13:15
31. 1. 2016 08:34
31. 1. 2016 00:33
9. 7. 2015 14:14
17. 3. 2013 00:54
13. 1. 2013 01:35
6. 6. 2012 09:21
15. 2. 2012 19:08
3. 2. 2012 16:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 7 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 10 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 21 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
esindler@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Italská čočková polévka
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Haniina uvařil před 4 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
esindler@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Cibulový quiche
Veronika.cho uvařila před 5 hodinami
Vajíčková pomazánka ze tří ingrediencí
Marketa Volfova uvařila před 5 hodinami
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
esindler@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky
Rorejsek uvařila před 7 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Peter xx uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Živáňská pečeně v horkém popelu: Maso ve slovenské specialitě zůstane báječně šťavnaté a brambory neuvěřitelně lahodné
Rakouské käsespätzle připomínají halušky. Lehce pikantní máslovou chuť jim dodá sýr z Tyrolska a speciálně osmažená cibulka
Slovenské nudle párance bývaly jídlem dřevorubců: S brynzou, rozmačkanými bramborami a slaninou chutnají skvěle
Další recepty
Tématické fráze: halušky halušky s brynzou halušky originál recept halušky těsto bryndzové halušky těsto na halušky halušky recept halušky s brynzou recept bryndzové halušky-slovenský recept recept halušky brinzove halusky bramborové halušky s brynzou bryndzové halušky recept halušky s brynzou a slaninou halušky z syrových brambor halušky s brynzou se zelím a slaninou slovenské halušky s brynzou recept na halusky s brynzou recept na těsto na halušky slovenske bryndzove halusky
Suroviny: brambory, mouka hladká, vejce, sůl, slanina, brynza, smetana zakysaná
Brynzové halušky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o4z
29 názorů