Podmáslový chleba celozrnný
Suroviny
Porce: cca 980 g chleba
Nutriční hodnoty
Energie | 11 504 kJ / 2 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,51 g |
Tuky | 83,51 g |
Vláknina | 43,09 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 6,80 g |
Sůl | 16,22 g |
Sacharidy | 391,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Semínka pro ochranu hnětací nádoby namáčím do vody a před použitím sleju.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2010 06:43
Ahoj a díky za bodíky, mám zpětnou vazbu od všech co jsem jim chleba dal ochutnat a některým se zdá moc sytící, prostě moc celozrnný. Tak jsem ubral špaldovou mouku (50g) a dal místo ní víc hladké. Chleba je nadýchanější. Taky občas dodám trochu víc podmáslí, protože vlhkost mouky je podle počasí a těsto bývá někdy suché. Nevím jaké máte zkušenosti s droždím, ale je potřeba opravdu čerstvé a co nejčerstvější. Rozdrolím jej nahoru na mouku a zasypu špetkou cukru. Peču v DOMO B3975 a moc velká spokojenost. Mějte se sluníčkově a ať chutná
24. 9. 2010 22:57
hudecekp i já tě vítám na topreceptech.Moc hezký chleba
24. 9. 2010 21:57
Do chleba jsem přidala smšs různých semínek a na jogurt jsem zapomnšla tak nevím jestli to bylo tím, že nebyl tak moc nadýchaný, byl takový těžší, ale chuťově vynikající moc nám chutnal a do 2.dne jsme ho snědli. +
14. 9. 2010 08:20
hudecekpvítán buď na topáckém webuať je Ti tu příjemně, recepty jsou tu krásné, chutné - fotky pro oko ladné, povídání na pokecu příjemné a rady mnohdy vzácné
Chleba vypadá moc pěkněa věřím, že i chutná báječně3.bodík je tam zaslouženě
Chleba vypadá moc pěkněa věřím, že i chutná báječně3.bodík je tam zaslouženě
13. 9. 2010 13:10
Chlebík vypadá moc dobře Podmáslový chleba prodávají u nás, chutná mi, jen kdyby byl ještě celozrný. +2
13. 9. 2010 10:10
chlebík vypadá moc jedle, je vidět, že je plný pórů. (Jen semínka nikdy nenamáčím - a dokonce je dávám do formy hned, se všemi surovinami - a formu poškrábanou nemám. Ale to je drobnost, kterou dělá asi každý jinak.) Bodík!+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 4 minutami
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 4 minutami
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 12 minutami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 33 minutami
Kuřecí špíz s jogurtem
MAMINECKA uvařil před 46 minutami
Ananasové řezy s krémem a ořechy
dexulka uvařila před 1 hodinou
Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
HancaSvarc uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Dalbas uvařila před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
MamkaTerka uvařila před 2 hodinami
Kureci ragu s cizrnou
Aylanii uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Jak zpracovat podzimní ovoce. Nenechte si ujít ty nejlepší druhy
Další recepty
Tématické fráze: podmáslový chléb recept na podmáslový chléb podmáslový chleba podmáslový chléb recept podmaslovy chléb z domácí pekárny celozrnný chléb s podmáslím celozrný chléb chléb s podmáslím podmaslovi chleb pepodmaslový chleba podmáslový chleba recept vynikající chléb z podmáslí celozrný chléb s podmáslím domácí celozrnný podmaslovy chleba recept na podmáslový chleba domácí chléb z podmáslí suroviny na chleba celozrný chléb recept podmáslový chleba z čerstvého droždí recept na podmáslový chléb z drždím
Suroviny: podmáslí, jogurt bílý, ocet, olej, kmín celý, sůl, cukr hnědý, droždí čerstvé, mouka hladká, mouka špaldová hrubá, mouka celozrnná žitná, mouka celozrnna pšeničná, semínka slunečnicová
Podmáslový chleba celozrnný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PQQ6
6 názorů