Vepřová po bulharsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 143 kJ / 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,53 g |
Tuky | 17,30 g |
Vláknina | 13,68 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 291 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 33,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 4. 2024 21:23
Rychlý a dobrý oběd.
19. 3. 2014 08:51
Recept výborný, nemůžeme si ho vynachválit.Doma ho vařím často a vždy velká spokojenost
19. 1. 2012 09:33
krásné foto jistě chutného jídla..parádní to máš, Marie
16. 8. 2011 10:40
a tu sladkou mletou papriku dáváte kdy|? jako první do omastku? pod zeleninu??
24. 3. 2009 11:18
Kruciš,tenhle recept mi ve věčném hledání co k snědku utekl,ale když má takovouhle fotku tak je dokonalý.A ta fotka..to je nádhera,jen škoda že se fotečky nedají jíst.Maris
24. 3. 2009 11:09
jacku - jóóó - sůl je napsaná v ingrediencích jako poslední položka
24. 3. 2009 11:02
a asi osolíme....nebo nééé???
19. 3. 2009 17:26
Když po bulharsku - tak jsem přidala čubricu. Bylo to dobré, dávám bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 14 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 19 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 3 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 6 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 7 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 7 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: vepřová panenka recepty vepřová plec rychlovky vepřová krkovice recepty vepřová plec recepty vepřové maso recepty minutky z vepřového masa rychlovky z vepřového masa minutky z vepřového masa recepty krkovička recepty recepty z vepřového masa recepty z vepřové plece veprova plec recept recepty na minutky z vepřového masa pokrmy z vepřového masa vepřová plec minutky speciality z vepřového masa recepty recepty vepřová panenka recepty z vepřové panenky speciality z vepřového masa vepřová krkovice recept
Suroviny: maso vepřové, olej, cibule, pórek, rajče, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá pálivá, paprika sušená sladká, sůl
Vepřová po bulharsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/boj
8 názorů