Gulášovka rychlejší
Suroviny
Porce: 2 litry
Nutriční hodnoty
Energie | 2 038 kJ / 487 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,92 g |
Tuky | 6,28 g |
Vláknina | 10,37 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 495 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 32,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tak mě to napadlo a gulášovka byla výborná, ten paprikový lusk a protlak jí udělaly ještě lepší chuť než jak jí dělávám běžně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 12. 2014 21:46
Nadja:Naděnko, to je teda náhoda, mám uvařené maso a zítra jí budu dělat, ještě chci přidat nějakou luštěninu. Ano, je to myšleno tím uvařeným masem dopředu, je pk hotová co by dup
29. 12. 2014 12:02
Bibinko, v čem je rychlejší? Nenapadá mne nic jiného, než to, že maso vaříš den předem, ale ten čas je tam stále.
15. 10. 2010 13:13
Myšulko, díky, že jsi vyzkoušela a určitě se dobře najíš a když si dáš rohlík nemusíš ani druhé jídlo-zasytí a fotka moc pěkná
15. 10. 2010 11:50
Bib teď jsem dovařila, je moc dobrá, jen jsem nevařila den předem, nestíhám a dala jsem uzenou papriku
Přadala jsem foto
Díky a teď jdu baštit
Přadala jsem foto
Díky a teď jdu baštit
12. 10. 2010 10:14
Bibi ,uloženo a co nejdřív vyzkouším+1
11. 10. 2010 23:27
nejsme polévková rodina, ale občas vezmeme nějakou na milost ...a tato k nim bude určitě patřit
11. 10. 2010 18:02
Rajčatový protlak a veškeré koření doporučuji nejdřív osmáhnout a až pak zalít vývarem. Koření orestováním uvolní aroma a i protlak je lepší nejdřív orestovat. Bibinko, souhlas, že paprikový lusk dává polévce znamenitou chuť. Gulášovku doporučuji zahustit nastrouhanou bramborou a polívčička je . Do gulášové polévky dávám i 1 mrkev a petržel nakrájený na tenka půlkolečka. Posílám +9.
11. 10. 2010 17:21
Zrovna se chystám na gulášovku - vyzkouším tuto.Přidávám bod
11. 10. 2010 16:25
šmakézní..a ten vyvedený rohlíček k tomu
11. 10. 2010 15:56
+
11. 10. 2010 15:46
11. 10. 2010 14:31
Jo, takhle dělám gulášovku, když mi zbyde vařené maso (rajská, koprovka) od nedělního oběda
11. 10. 2010 14:26
polévka se mi moc líbíakorát já bych vynechala masox,když je tam masíčko.+1
11. 10. 2010 14:26
Teda to vypada uzasne uz zase slintamulozeno na brzke vyzkouseni a bodik leti
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 23 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 10 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 11 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 12 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 12 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 14 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: gulášovka gulášovka recept domácí gulášovka recept na gulašovku gulašovka z konzervy gulášovka z vepřové konzervy gulášovka z vepřového masa gulasovka z veproveho dobrá gulášovka výborná gulášovka recept gulášovka gulážovka jak zahustit gulášovku gulašovka bez masa guášovka recept na domaci gulasovku vepřova gulašovka gulášovka z vařeného masa guladovka gulasovka z hovezi konzervy
Suroviny: maso hovězí, brambory, cibule, česnek, masox, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, pepř, libeček, kmín drcený, majoránka, mouka hladká, sádlo
Gulášovka rychlejší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myP0
14 názorů