Pivní štrúdl s pivní glazurou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 180 kJ / 3 389 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,18 g |
Tuky | 109,20 g |
Vláknina | 42,30 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 330 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 499,11 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Autorhttp://www.gurmanka.cz.I když je tu spousta závinů s pivem, neodolala jsem a recept jsem přidala, protože díky té glazuře je jedinečný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 12. 2017 13:35
Dělal jsem ho poprvé a nemá chybu. Už jiný dělal nebudu
18. 9. 2011 23:47
Dělala jsem dnes skoro stejný z: 380g hl.mouky, 110g tuku a 180ml světlého 10°piva (po přepočtu to vychází skoro nastejno), těsto lze vyválet velmi natenko, vyšly mi i z tohoto zmenšeného množství 2 pěkné nohavice.
Glazuru jsem jen smíchala, nevařila (pač jsem si to nedočetla do konce... ) a natřela jí štrůdl před pečením (bez vajíčka) a rozpuštěným máslem hned po upečení a bylo to skvělý!!! Pokud nevadí, přidávám foto A samozřejmě bod!
Glazuru jsem jen smíchala, nevařila (pač jsem si to nedočetla do konce... ) a natřela jí štrůdl před pečením (bez vajíčka) a rozpuštěným máslem hned po upečení a bylo to skvělý!!! Pokud nevadí, přidávám foto A samozřejmě bod!
26. 12. 2010 14:24
tak pivní štrúdlík je právě potřený glazurou a vypadá to náramně hezky a voní celý byt.
7. 11. 2010 18:15
Veľmi zaujímavé, tá glazúra ma zaujala tiež...
7. 11. 2010 18:01
Rebi, myslím, že dala, nezkoušela jsem
6. 11. 2010 09:42
Nádherný štrůdlík, nádherná fotka.
6. 11. 2010 09:21
5. 11. 2010 22:09
vypadá nádherně
5. 11. 2010 21:37
jaji,a dala by se tahle krásná glazura použít i na jiné těsto..třeba listové
5. 11. 2010 21:29
Vypadá krásně křehký. S pivem ráda experimentuji, vyzkouším. Zrovna jsem v časopise narazila na Vídeňský závin,takže člověk neví, co má vyzkoušet dříve.
Krásné foto
Krásné foto
5. 11. 2010 19:15
Ten jsem u ní četla, mám ho v plánu vyzkoušet
5. 11. 2010 15:41
pěknéééé povedená fotečka....a ten štúdr..jak říkala naše mladá..voní skoro až sem
5. 11. 2010 15:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 17 minutami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 19 minutami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 29 minutami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 53 minutami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 1 hodinou
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 2 hodinami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 5 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pivní štrůdl štrůdl z piva vídeňský štrůdl štrůdl študr vídeňský štrůdl recept štrůdl recept těsto na vídeňský štrůdl pivní sláma recept štrudl s pivem gurmánka vánoční cukroví pivní štrůdl z velmi štrůdl ze ztuženého tuku recept na pivní štrůdl křehké pivní těsto skvely strudl www recepty na štrudl repcept na studr vídeňský štrúdl - recepty studr recepty
Suroviny: mouka hladká, mouka polohrubá, tuk ztužený, pivo černé, jablko, cukr moučkový, vanilka, skořice, ořechy, strouhanka, rozinky, vejce, máslo, pivo světlé, med, máslo
Pivní štrúdl s pivní glazurou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A13l
13 názorů