Vídeňský knedlík
Suroviny
Porce: 1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 9 168 kJ / 2 191 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,62 g |
Tuky | 77,93 g |
Vláknina | 17,60 g |
Cholesterol | 827 mg |
Sodík | 3,42 g |
Sůl | 8,03 g |
Sacharidy | 292,24 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Medzinárodná kuchárka, českej autorky Juliany A. Fialovej. Krajina pôvodu receptu: Rakúsko. Známy recept aj v štátoch strednej Europy. Odporúčam variť v alobale.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 1. 2017 15:48
Ale chtěla jsem spíše poukázat na to, že autorka v komentáři píše "Skutočne nie je jedno, čo, koľko a ako do neho dáš." a přitom se tím sama neřídí.
6. 1. 2017 14:14
6. 1. 2017 14:10
6. 1. 2017 14:04
No, a čím tedy Juliána smáčí ty takřka suché rohlíky, he?
6. 1. 2017 13:59
6. 1. 2017 13:49
6. 1. 2017 13:11
A každý, kdo přidává recept, by si ho po sobě měl přečíst a doplnit tak, aby byl naprosto srozumitelný a jednoznačný.
Měl by si uvědomit, že ho nepíše pro sebe, ale i pro někoho, kdo ten pokrm bude vařit poprvé a nemá žádné zkušenosti.
5. 1. 2017 14:06
5. 1. 2017 14:03
Kam tedy dát 3 poslední položky ze surovin (mléko, pepř, muškátový květ ) ???
9. 11. 2010 20:43
9. 11. 2010 20:40
9. 11. 2010 19:34
9. 11. 2010 19:30
9. 11. 2010 19:24
9. 11. 2010 19:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 8 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 21 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 5 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 6 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 9 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 10 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 12 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 12 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 14 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 15 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 16 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rýžový koláč s kuřetem si zamilujete: Chutná božsky a ze zbytků z lednice a spíže ho zvládne připravit i kuchařský amatér
Jak používat muškátový květ? Chutná podobně jako muškátový oříšek
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Tématické fráze: vídeňský knedlík vídeňský knedlík recept videnske knedliky recepty vídeňský knedlík pravý vídeňský knedlík recept na vídeňský knedlík vidensky knedliky vídeňský knedlík top recepty vídeňské knedle knedlíky vídenské videnske knedliky recept viedenský knedlík knedlík vídeňský vídeňský knedlík bavorské žemlové knedlíky vidensky knendlik videnskyknedlik vydensky knedlik vídenský knedlík recepty recept na vídeňské knedlíky
Suroviny: houska, máslo, vejce, žloutek, mléko, cibule, petrželka, mouka hrubá, máslo, mléko, pepř, květ muškátový
Vídeňský knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WqMx
35 názorů