Bůček pečený s badyánem
Suroviny
Porce: 4-6 podle porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 14 542 kJ / 3 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,03 g |
Tuky | 297,99 g |
Vláknina | 16,65 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 44,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dokud nevyzkoušíte, nebudete věřit, co ten badyán s tím hřebíčkem s tím masem udělá-je výbornej a já si ho musím sama pochválit!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 1. 2013 12:02
Adelaide: Adi, děkuji, že jsi vyzkoušela a že chutnal mě těší. Máme bůček rádi
26. 1. 2013 18:18
Zkusila jsem upéct bůček dneska. Nechtěla jsem dělat jen obyč s kmínem a cibulí - tolik vůní z koření a přece tam pořád zůstala chuť bůčku. Akorát jsem nedávala ten solamyl a o něco míň badyánu.
Byl k tomuhle receptu na zelí: ttp://www.toprecepty.cz/recept/10826-bavorske-cerv... - a vůbec se to s vínkem, kterým jsem podlévala, nehádalo
Byl k tomuhle receptu na zelí: ttp://www.toprecepty.cz/recept/10826-bavorske-cerv... - a vůbec se to s vínkem, kterým jsem podlévala, nehádalo
22. 1. 2012 16:40
Bibinka - mockrát děkuju :)
22. 1. 2012 16:04
Tanicka:Táničko, proč by ses nezeptala, za to nic nedáš Z bůčku se krásně nají rodina i s více členy, akorát, když ho kupuješ, musíš vybírat a nečapnout hned ten první některý má kůži, některý chrupavky i kosti, některý je čistý, taky může být moc tlustý, nebo tak na půl, ale i libovější lze najít a ten kupuji já-ten má jen takový proužek tučnějšího a to se vypeče. Jsou ale gurmáni, kteří ten tlustý milujou Jinak bůček jako takový má výbornou chuť a bývá z něj dostatek šťávy tím, že to tučnější se vypeče Můžu-li ti poradit, tak ho udělej a myslím, že chvála bude nasnadě
22. 1. 2012 14:25
Láká mě to zkusit. Ještě nikdy jsem ale nedělala bůček, tak se úplně přitrouble zeptám - jak a podle čeho ho mám v obchodě vybírat? Dá se z bůčku vůbec najíst jako "z masa" nebo je tam jenom "sádlo" :)??? Děkuju
4. 12. 2010 12:56
Netradiční koření, ale jistě výborné
4. 12. 2010 12:35
Bibi to je super
4. 12. 2010 12:19
Simonko, věř, že chuť je vynikající, jinak bych si to sem nedovolila dát. Jak říkám, dokud nevyzkoušíš, neuvěříš
4. 12. 2010 11:45
neumím si tu chuť představit,ale je to velice lákavé+1
3. 12. 2010 20:28
3. 12. 2010 20:17
To je krásný recept za další+Při pečení to musí nádherně vonět
3. 12. 2010 19:51
Bibi, kde jsi nechala slušné vychování?? tohle se dělá, když chci chroupat jen zeleninu? ukládám a zkusím, nedokážu si představit tu chuť... ale vypadá to náramně
3. 12. 2010 19:36
Michsamant,já brečím smíchy
3. 12. 2010 19:35
Daniellko, já bych řekla že ne tou jeho klasickou vůní, ale můžeš udělat kompromis, že hřebíčky dej třeba jen 2 či 1, nebo ho vynechat a dej o trošku víc badyánu. Ale chlapovi to bude chutnat určitě
3. 12. 2010 19:26
Bibi, to vypada naramne, ale neni to moc aromaticke??? Chtela bych vyzkouset, ale manzel neji ani rajskou, ze je v ni citit hrebicek...???? Ode mne mas bodik, ja tohle koreni miluji . Dej prosim vedet, jestli je tam ten hrebicek moc citit..??? DIK
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 17 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 21 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 22 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 37 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 9 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 9 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 10 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 10 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 10 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 10 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 11 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 11 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: pečení bůčku pečeny bucek bůček pečený jak udělat buček pečený maso vepřové maso recepty pečený bůček recepty bůček recepty pečený bůček s hřebíčkem libový na pečený bůček recept s badyjánem jak dělat pečený buček recepty s badyjanem pečený bůček recept jak udělat pečeny buček maso s badyánem pečení maso peceni-bucek www recepty cz kuchařka krkovička v alobalu pečený libový bůček
Suroviny: bůček, cibule, česnek, badyán, koření hřebíček, kmín celý, sůl, solamyl
Bůček pečený s badyánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkZl
20 názorů