Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Jahodová sezóna je v plném proudu, proto je vhodný čas připravit krémové řezy podle našeho receptu - výborné budou třeba k odpolední kávě. Nadýchaný piškot, lahodný smetanový krém, čerstvé voňavé jahody a želatina, to rozhodně nezklame.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 13 283 kJ / 3 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,65 g |
Tuky | 144,80 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 1,64 g |
Sodík | 779 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 389,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ovoce můžete dát, jaké kdo má rád, může být i mražené či kompotované. Já osobně mám nejradši čerstvé jahody. Vím, že tento druh moučníku už tady je, víc druhů, ale třeba přijde vhod někomu můj piškot, který neobsahuje ani trochu tuku, je nadýchaný, rychlý a vždy se povede.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2024 22:43
20. 3. 2024 22:40
20. 3. 2024 22:40
20. 3. 2024 22:06
20. 3. 2024 14:19
28. 6. 2023 12:18
25. 6. 2023 13:26
Těsto krásně vyskočilo, recept ukládám 👍
20. 6. 2023 10:33
25. 6. 2022 17:39
12. 6. 2022 12:42
17. 12. 2020 18:36
24. 11. 2019 17:26
13. 6. 2017 08:14
12. 6. 2017 23:23
17. 4. 2017 17:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 11 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 12 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 15 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 5 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 5 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 5 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 6 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodové řezy jsou lahodné a osvěžující. Připravujeme je z čerstvých jahod během jahodové sezony
Odstranit stopku z jahod není nic složitého. Zahoďte nůž a připravte se na dvě snadné a elegantní možnosti
Sladký symbol Wimbledonu 2023: Jahody se šlehačkou se s turnajem pojí již 150 let a pro jejich podávání jsou přísná pravidla
Další recepty
Tématické fráze: jahodové řezy se zakysanou smetanou jahodový řez piškot s jahodami a želatinou buchta s jahodami a zakysanou smetanou buchta s jahodami a zelatinou jahodové řezy s želatinou jahodové řezy se želatinou piškotové moučníky s jahodami jahodová buchta se želatinou jahodové řezy jahodový moučník se zakysanou smetanou ovocné řezy se želatinou a zakysanou smetanou jahodova buchta s zelatinou jahodový řez se zakysanou smetanou želatinový rez řezy se zakysanou smetanou s ovocem a želatinou řezy s jahodami a zakysanou smetanou jahodovy rez se zelatinou jahodovy řez s želatinou řezy se želatinou
Suroviny: cukr krystal, mouka hladká, prášek do pečiva, vejce, voda, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, cukr moučkový, jahody, želé dortové, tuk, mouka hrubá
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VJNW
41 názorů