Krkovice v bránici
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 504 kJ / 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,37 g |
Tuky | 10,82 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 994 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 25,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo oleje můžeme použít sádlo. Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší.
Recept není dietní, ale je to mňamka!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 10. 2009 22:26
Pilgrim, beru na vědomí, příště budu chtít tady v Orlové košilku, nebo předstěru a myslím, že pro mne přijedou z blázince s bílou košilkou s rukávama dozadu!
3. 10. 2009 21:59
Pilgrim, nikdy jsem v řeznictví nekupovala košilku ani předstěru, ale vždy bránici. Myslíš, že nevědí co prodávají
3. 10. 2009 21:48
Nauč se anatomii a pak vař. To v čem to děláš je předstěra nebo košilka. Bránice je úplně něco jiného.
11. 7. 2009 08:04
Tady bych chtěla říct, kdo v bránici nic nedělal, vyzkoušejte. Jídlo bude mít díky bránici takovou svoji chuť, nevím, jak to popsat.
10. 7. 2009 20:55
(dnes jsem bránici viděla jako novinku v řeznictví u Lídlu a přemýšlele na co ....)
10. 7. 2009 20:50
Bibi, provázek by to asi nespravil, musí to být ta bránice, játra by určitě nedržela tak hezky pohromadě. U nás bránici běžně koupím u řezníka. Aspoň něco, spousta věcí zase tady není k dostání
10. 7. 2009 19:40
Jani, máš to krásné ! Mně na rozdíl od Bibi recept neunikl, ale stále mně uniká ta bránice Posílám bodík Janě za krásné fotky a mikklikovi za recept
10. 7. 2009 19:35
Taky zrovna nevím, jestli bych sehnala bránici. Možná by stačilo ovázat provázkem, aby to drželo ne
10. 7. 2009 19:32
Mńam, takové masíčko by nám móóóc chutnalo, nějak mi ten recept unikl. Jani, máš to moc pěkně nafocené a proto mě to láká ještě vícDávám bodíka
10. 7. 2009 19:14
Zapoměla jsem dát sýr, přez to, že jsem ho měla celou dobu na lince přichystaný, tak jsem si ho pak dala aspoň na tu roládku. Vynikající jídlo, vřele doporučuji
22. 5. 2008 10:31
Tak já budu pátrat dál, jak píše Merylas - kdo hledá, najde . Potom dám vědět, jak jsem /ne/byla úspěšná. Již jsem ji sháněla cca před rokem a bez úspěchu. Tento recept se mi moc líbí, tak doufám, že to vyjde.
22. 5. 2008 10:15
Myslím si, že i v Praze se najdou soukromá řeznictví a tam by to snad neměl být problém bránici koupit.
Na pečení v alobalu pozor, nedávej tam ten sýr, když tak až nakonec po vybalení z alobalu.
Jinak se ten sýr asi přilepí na ten alobal a z jídla se ztratí to kouzlo. Nejlepší to je opravdu v té bránici.
Na pečení v alobalu pozor, nedávej tam ten sýr, když tak až nakonec po vybalení z alobalu.
Jinak se ten sýr asi přilepí na ten alobal a z jídla se ztratí to kouzlo. Nejlepší to je opravdu v té bránici.
22. 5. 2008 02:00
maris, právě ta bránice dá jídlu specifickou chuť a vůni, tak nejde nahradit. Nejsem z Prahy, ale kdo hledá, najde
21. 5. 2008 13:54
Tak to musí být výborné! Na bránici jsem ještě nenarazila / několikrát jsem se již pokoušela ji koupit /. Asi to nebude přesně ono, ale dám místo ní alobal. Neví někdo, kde v Praze by se dala sehnat ?
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 17 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 20 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 8 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 9 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 9 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 10 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 10 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 10 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 11 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 13 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 13 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Krupicové nočky do polévky už potrápily nejednoho začátečníka. Poradíme dva způsoby přípravy
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Pět znamení horoskopu, která vyšvihnou nejlepší guláš: Panny překvapí chalupářským se špekáčky, Štíři připraví ostrý mexický
Další recepty
Tématické fráze: krkovice recepty steak z krkovice vepřová branice krkovice steak vepřový steak z krkovice steak z krkovice recept pokrmy z krkovice kde je krkovice krkovice steak z vepřové krkovice hovězí krkovice krkovice v alobalu kde koupit branici recept na pecenou krkovici jídla z vepřové krkovice jídla z krkovice krkovice v necu vepřový steak na pánvi bránice recepty jídlo z vepřové krkovice
Suroviny: krkovice vepřová, bránice, játra kuřecí, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, sýr tvrdý, olej, sůl, pepř, paprika sušená sladká, vegeta
Krkovice v bránici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpr
14 názorů