Japonský bramborový salát a Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 615 kJ / 2 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,41 g |
Tuky | 104,30 g |
Vláknina | 24,28 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 4,93 g |
Sůl | 11,54 g |
Sacharidy | 254,39 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pred par dnami bola pridana jedna komplikovanejsia verzia pridavam recept na jednoduchu verziu ( ako v Tokyu). Tieto rizky su na prekvapenie velmi popularne na druhej strane zemegule od 19 storocia a kupite ich v kazdej tzv. Western style restauracii ale aj tradicnej. Volaju sa Katsu ( vacsinou bravcove ale aj kuracie) jedia sa tradicne ryzou ale v Tokyu som ich jedol s Japonskym zemiakovym salatom ( naozaj treba Japonsku majonezu je ina )a so struhanou kapustou( tu surovu davaju ku vsetkemu ) a omackou Tomkatsu.( pridavam recept ako ju lahko vyrobit doma).
Treba sa opytat lebo dost casto namiesto Tomkatsu omacky vam tam navalaju japonsku kari omacku.( nic proti nej len to clovek necaka).
A potom to vyzera tak inac....
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 6. 2022 15:07
Jdu ho nějak zkulturnit
6. 6. 2022 14:30
6. 6. 2022 13:09
6. 6. 2022 12:55
6. 6. 2022 12:54
Nonya na Topky již několik let nechodí, takže nemůže upřesnit... včetně vztahu k autorovi na Labu Bento...
Takže já osobně bych recept nechala jak je.
6. 6. 2022 11:45
27. 6. 2020 19:44
28. 1. 2011 16:04
28. 1. 2011 14:27
28. 1. 2011 13:42
28. 1. 2011 12:36
PS: Pridam mozno aj neuropsku cinu ked stihnem,,,
28. 1. 2011 09:59
Mimochodem, když někdo v češtině napíše "na způsob japonského...", netvrdí, že jde o japonský pokrm. Jazykové bariéry...
Ještě se zeptám...toMkatsu? Na obalu té mojí omáčky je toNkatsu, stejně jako všude na internetu...
28. 1. 2011 09:43
Ale v Japonsku by nikdy nemarinovali maso v silnej marinade z balzamikovaneho octu a potom maso macali to velmi silnej omacky ako je Tomkatsu.( preto som ju rozpisal ). Japonska kuchyna je velmi jednoducha zalozena na kvalitnych surovinach
28. 1. 2011 09:28
28. 1. 2011 09:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 8 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 9 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 21 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 1 hodinou
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 1 hodinou
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 1 hodinou
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 1 hodinou
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 1 hodinou
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 3 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 4 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 4 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 5 hodinami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřové maso recepty panko strouhanka wikipedie veprove recepty veprove tomkatsu japonske recepty řízky po japonsku řízek vlasky bramborový salát bento recepty co je mirin vepřový řízek recept řízk z panko strouhanka bramborový salát wikipedie katsu curry katsu kare oharky wikipedie jak se dělá domácí řízek ,recept japonsky recept bramborový salát s jarní cibulkou bento recept
Suroviny: maso vepřové, mouka hladká, vejce, strouhanka, sůl, pepř mletý, brambory, cibule, mrkev, okurka čerstvá, mirin, sůl, pepř mletý, majonéza, vejce, kečup sladký, omáčka worcesterová, omáčka sojová, hořčice, víno rýžové, ocet rýžový, česnek sušený, koření hřebíček, olej
Japonský bramborový salát a Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RLGL
20 názorů