Bramboroví utopenci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 843 kJ / 3 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,41 g |
Tuky | 333,32 g |
Vláknina | 22,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 58 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 113,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept z Žena a kuchyně-Brambory 100x jinak
Nesehnala jsem čerstvý tymián tak jsem ho nedala a místo chilli papričky jsem dala feferonku.
Autorem je pan kuchař Vladislav Stuparič.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 2. 2011 22:49
ja bych taky chtela....jenze tady na Islandu bude problem s tim pivnim syrem....nevite jakym jinym se da nahradit?
2. 2. 2011 22:32
Také jsem již tyto utopence naložila. Mám stejný časopis a je dobré uvést i autora receptu, který recept vlastně vymyslel - Vladislav Stuparič, bývalý šéfkuchař dvou pražských hotelů. Nyní má vlastní kuchařský ateliér a je velice uznávaný.
Doufám, že se Lemarti nezlobíš, ale je to jeho vynález a je na něj hrdý, tak si myslím, že je správné jeho jméno uvést.
Uvádí trik, že se má nálev zahřát a zalít teplým, zrání bude rychlejší.
Jsem na ně také zvědavá, zkusila jsem i zalít nálevem, jak uvádí, že se dají i sterilovat jako okurky..
Doufám, že se Lemarti nezlobíš, ale je to jeho vynález a je na něj hrdý, tak si myslím, že je správné jeho jméno uvést.
Uvádí trik, že se má nálev zahřát a zalít teplým, zrání bude rychlejší.
Jsem na ně také zvědavá, zkusila jsem i zalít nálevem, jak uvádí, že se dají i sterilovat jako okurky..
2. 2. 2011 22:01
teda...čo všetko sa dá naložiť...
2. 2. 2011 21:56
Isu nene jen ti lichotímJá tady naštěstí mám štěstí na brambůrky
2. 2. 2011 21:55
Tak to by mně v životě nenapadlo. Nakládané bramboryNo to musím ihned vyzkoušet....3
2. 2. 2011 21:54
pochlebovačko že bys něco potřebovala???
jen co seženu slušné brambory, tak jdu do toho - naposledy to byly takové krásné malé brambůrky - na oko lahoda - a pak po uvaření nasládlé, evidentně přemrzlé
jen co seženu slušné brambory, tak jdu do toho - naposledy to byly takové krásné malé brambůrky - na oko lahoda - a pak po uvaření nasládlé, evidentně přemrzlé
2. 2. 2011 21:43
Isu už končímtaky se mi tam ještě dost věcí líbí,ale v tvém podání to bude o 100 procent lepší tak hurá do toho
Žížalko já otevřela sklenici a po těch pár hodinách co jsou hotový tak strašně krásně voní
Žížalko já otevřela sklenici a po těch pár hodinách co jsou hotový tak strašně krásně voní
2. 2. 2011 21:39
lenko řekni, kde skončíš, taky chci něco vyzkoušet, tak ať an mě něco zbyde +
2. 2. 2011 21:34
...se picnu...to vypadá taky dobře Až je načneš, nezapomeň poreferovat
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 11 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 3 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 4 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 9 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 9 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 11 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 11 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 14 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 14 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: utopenci recept na utopence utopenci recept přemrzlé brambory utopenci 100x jinak vladislav stuparič utopenci se sýrem jak naložit utopence recept utopenci brambory 100x jinak naložené brambory recepty na utopence nálev na utopence recepty jak nakládat utopence utopenci nálev jak sterilovat brambory jak sterilovat utopence nálev na utopence utopenci s cibulí recept 18722
Suroviny: brambory, olej olivový, sýr pivní, cibule červená, chilli paprika čerstvá, česnek, pepř černý, tymián, rozmarýn, bazalka čerstvá, sůl
Bramboroví utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92VY
39 názorů