Lepší koprovka
Koprovou omáčku buď milujete, nebo nesnášíte. Pokud patříte do té první skupiny, která vůni kopru zbožňuje, tak je tento recept pro vás jak stvořený. Omáčku podáváme s houskovým knedlíkem a vařeným masem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 932 kJ / 940 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,96 g |
Tuky | 51,67 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 545 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 68,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2015 13:38
Nezdrcne
23. 2. 2015 13:06
28. 9. 2014 08:54
10. 8. 2013 13:38
2.rendlík =jen přejít (nevařit) varem bujon-vývar,cukr,sůl,ocet a jen jemné části kopru posekané a pomalu zamíchávat do sebe pak teprve smetanu neb šlehačku do horkého ...!
16. 7. 2013 13:25
26. 5. 2013 13:56
14. 4. 2013 19:19
12. 3. 2013 21:27
8. 3. 2013 21:13
7. 2. 2013 14:11
29. 11. 2012 18:36
Hnusný je jedině Matějov.
29. 11. 2012 13:46
20. 7. 2012 11:50
20. 7. 2012 11:46
Nevím,jak kdo,ale já kopr zásadně nevařím,protože mi varem vždy ztratí aroma a chuť.Dávám čerstvý do horké,téměř vařící omáčky,odstavím a nechám "vylouhovat" aroma.Je výborná.
26. 5. 2012 14:04
živájí slovíčka pro dobrou duševní náladu,snad ještě pamatujetě
z detstvi,že chlebíček a masíčko a pejskové a ptáčky prinašejí radost do života.Když svití Sluníčko se žije líp,než ve chmurné ddni.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 10 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 1 minutou
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 1 hodinou
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 2 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 3 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 3 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 3 hodinami
Grilované makrely
mkab uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit oblíbenou koprovou omáčku. Jak ji zahustit a ochutit podle osvědčených receptů
9 receptů na nejoblíbenější české omáčky: Dáte si dokonalou svíčkovou, klasickou rajskou nebo navinulou koprovku?
Letní jablka: Dozrávají uprostřed léta a jsou typická lahodnou nakyslou chutí a krátkou trvanlivostí
Další recepty
Tématické fráze: rychla a vyborna koprovka koprovka z mléka jak se vaří koprovka koprovka podle polreicha jak se dela koprovka koprová omáčka z mléka jednoduchá koprovka domácí koprovka rychla koprovka koprovka bez mléka výborná koprová omáčka vynikající koprovka koprová omáčka recept recept koprová omáčka koprova omacka od polreicha nejlepší koprová omáčka omáčky recepty recepty omáčky koprovk jak se vaří koprová omáčka
Suroviny: mléko, smetana sladká, mouka hladká, vývar masový, kopr, sůl, ocet, cukr, máslo, vejce
Lepší koprovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OWE
57 názorů