Rajská omáčka v pomalém hrnci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 211 kJ / 1 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,05 g |
Tuky | 9,80 g |
Vláknina | 11,50 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 15,60 g |
Sacharidy | 136,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 1. 2018 19:02
to maso dáváte syrové
10. 3. 2015 14:13
Rozhodně uděluji kladné hodnocení za nápad, navíc jsem nikdy v pomaláči nezahušťovala předem a jsem spokojená - dala jsem tedy dle názorů jen 4 lžíce a přišlo mi to akorát. Dala bych více cukru tedy, ale to je můj vkus. A pak bych se ještě zamyslela nad tím dochucením, normálně ji dělám na cibuli, přidávám k těmto ingrediencím ještě špetku skořice a bobkový list, citron... a je lepší no. Ale tahle má rozhodně potenciál - a to je fakt mega snadný. příště obměním maso, či papriky.. A barva byla v pohodě - pěkná červená!
29. 1. 2015 21:54
Super,olizovali se všichni
18. 3. 2011 05:29
Drobek: no přeci rajčata
25. 11. 2010 13:23
Také ráda vařím v PH, ale rajská mě ještě nenapadla. Co nejdřív vyzkouším, děkuji za nápad. Jinak v PH jsou barvy potravin trošku jiné, je to způsobeno právě pomalým vařením, chuťově ale výborné a navíc ráno nandám, nastavím stupeň a čas, potom už se o hrnec nestarám. Klidně odjedu do práce a až se vrátím mám jídlo hotové (toto je pro nic/neregistrovaný/)
18. 12. 2009 16:46
Ukládám a vyzkouším. Jsem rád, že se recepty pro PH množí. Jen tak dál. +2
18. 12. 2009 16:43
podle mě to vypada jak svíčková kde je červená barva?
26. 5. 2009 02:46
Naprostá dokonalost sama. Rajská jedna báseň, a i omáčkový antitalent to dokáže. A dokonce má drahá choť prohlásila, že je to stejně dobré jako její mistrovský kus, klasicky vařená rajská.
Pěju tady chválu zcela zaslouženou.
Jen bych měl připomínečku, té mouky radši míň, naposled jsem dal opravdu 5 lžic, ale vrchovatých, no a bylo to trochu pudinkové. Jak vždycky říkám, přidat se dá, ale vyndat to už nejde.
Pěju tady chválu zcela zaslouženou.
Jen bych měl připomínečku, té mouky radši míň, naposled jsem dal opravdu 5 lžic, ale vrchovatých, no a bylo to trochu pudinkové. Jak vždycky říkám, přidat se dá, ale vyndat to už nejde.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 37 minutami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 1 hodinou
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 2 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 3 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 3 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 4 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: rajska omacka pomalý hrnec recepty rajská omáčka s hovězím rajská omáčka v ph pomalý hrnec svickova v pomalem hrnci rajská omáčka s hovězím masem recept na rajskou omacku recepty v pomalém hrnci hovězí maso v pomalém hrnci rajska omacka z hoveziho masa hrnec na omáčky recepty pro pomalý hrnec rajská v ph sladká rajská omáčka hovězí rajská pomalýhrnec hrnec na omáčku rajska omacka z ph jednoduche recepty pro pomaly hrnec
Suroviny: maso hovězí, protlak rajčatový, mouka hladká, voda, koření nové koření, pepř, koření hřebíček, sůl, cukr moučkový
Rajská omáčka v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wOX
8 názorů