Košiláčci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 428 kJ / 3 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,20 g |
Tuky | 268,37 g |
Vláknina | 14,90 g |
Cholesterol | 752 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 313,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejlepší jsou čerstvé, vzhledem k tomu, že jsou v těstu kvasnice, po několika dnech tvrdnou, u nás to ale nikdy nestihly.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2011 07:46
14. 3. 2011 16:02
14. 3. 2011 15:34
Nadja:
14. 3. 2011 13:37
1/ klasicky kynuté,
2/ nebo se vzešlým kváskem a bez kynutí,
3/ nebo do těsta kvasnice jen rozdrobit a hned vše zpracovat.
A když košiláčky slepíme a hned potřeme žloutkem, tak už se před pečením asi kynout nenechávají!?
14. 3. 2011 11:54
14. 3. 2011 10:46
14. 3. 2011 10:09
14. 3. 2011 09:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 6 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 7 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 22 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 22 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Salát s cottage sýrem
Franibald uvařil před 47 minutami
Kuře na paprice od Andy
Jirka6363 uvařila před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
OstravskyOtec uvařil před 2 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
jana.mit uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Lennulinka uvařila před 3 hodinami
Čevapčiči podle retro receptu
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Hovězí v žampiónech s brokolicí
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Duhový dort
Andreass uvařila před 4 hodinami
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 4 hodinami
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Výrobky z kozího mléka: Máme pro vás přehled jídel, do kterých je snadno zakomponujete
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Další recepty
Tématické fráze: kosilacek cukrovi kosilacci moučníky z bílku ořechové čtverečky s třeného těsta recepty-košiláčci jak zpracovat spenat
Suroviny: mouka hladká, máslo, žloutek, mléko, kvasnice, cukr, ořechy, cukr moučkový, bílek
Košiláčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OEXQ
8 názorů