Marinovaný žraločí steak
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 2 902 kJ / 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,98 g |
Tuky | 39,99 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 208 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,37 g |
Sacharidy | 9,06 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 7. 2013 22:48
Dnes jsem chtěl žraloka dělat, tak jsem ho předtím vycachtal v té marinádě, a musím uznat, že byl fakt vytuněný. Hosté se ho napřed trochu báli, ačkoli už byl mrtvý a neměl zuby, ale pak uznali, že to byl vrcholný gurmánský zážitek celého grilování.
1. 7. 2012 17:42
kobra: já mám doma tuto http://www.akcniceny.cz/detail/ustricova-omacka-89...
1. 7. 2012 17:08
Prosim tě jaká je ta rybí omáčka(výroba), kupovaná?dík
31. 5. 2011 14:17
Další hezký receptík
30. 5. 2011 16:32
jééééžííííííš, to je zase nátřesk - parádní žraloček
30. 5. 2011 12:42
Ivčo, tys musela být v minulém životě rybářka.Žraloka mám v mrazáku a tvoje marináda se mi moc líbí.
30. 5. 2011 10:31
tohle je krásnější jak loňský ročník Plájboje v kůži vázaný!!!! Fakt moc pěkné...
30. 5. 2011 10:06
jojo,to je pokoukáníčkoa lákadlo zároveň+1
30. 5. 2011 08:11
teda ta se do těch ryb ale pustila ta indiánka jedna...to je uplná jodová bariéra aby si jeden hlídal i rybky v akváriu, kdyby jí došel matroš
ale žraloka teda taky můžu a ty ho máš náramně vytuněnýho
mi napadlo...mám taky na mrazu dva žraločí fláky, tak to průbnu, ale odstředěný ústřice doma nemám, jinak bych to všecko dala dohromady
ale žraloka teda taky můžu a ty ho máš náramně vytuněnýho
mi napadlo...mám taky na mrazu dva žraločí fláky, tak to průbnu, ale odstředěný ústřice doma nemám, jinak bych to všecko dala dohromady
30. 5. 2011 07:36
Má to úžasnou barvičku
30. 5. 2011 07:12
Krásně udělaná"rybka"Nepohrdla bych+
29. 5. 2011 21:30
isindy: tak bezva, já ho zkusím tedy podle Tebe, jukala jsem v pátek v Globusu na něj, ale bála jsem se ho vzít, tak ted jsi mne potěšila a díky moc
29. 5. 2011 21:30
isindy: tak bezva, já ho zkusím tedy podle Tebe, jukala jsem v pátek v Globusu na něj, ale bála jsem se ho vzít, tak ted jsi mne potěšila a díky moc
29. 5. 2011 21:26
varilamyskakasicku: byl super, mastný jen od trochy toho oleje na pánvi
29. 5. 2011 21:10
Isi, ty už taky nevíš, jakou rybičku udělat a tak rovnou žraloka si dáš, je fakt, že z té marinády bude dobrej a možná ani nebude tak mastnej. Dávám ti 3.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajčatový chleba
Přidáno před 8 hodinami
Lilek tří barev
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno před 13 hodinami
Utopenci dle Borease
Přidáno před 21 hodinami
Celero-pórková omáčka s vepřovými plátečky
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno 6. 6. 2024 15:18
Právě bylo uvařeno:
Výborný makovec
VeronikaJimenez2024cz uvařila před 6 minutami
Vepřové plátky na pórku
HacRadek uvařila před 34 minutami
Dudácká pomazánka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Domácí vánočka
Tomaassss uvařila před 2 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
kachlicka77 uvařil před 3 hodinami
Karbanátky
Ivet88 uvařil před 4 hodinami
Rybí filé s chřestem
Lorencka uvařila před 5 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 5 hodinami
Meruňkový koláč
HankaR. uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty na žralok steak zraloci steak steak ze žraloka žralok steak recepty zralok steak žralok na grilu žralok steak recept recepty steak ze žraloka steik ze žraloka zraloci steik zraloci steak recept žralok recept žraločí steak na grilu steak žralok steak ze zraloka recept recept na zraloka žralok recepty steaky ze žraloka jak udelat zraloka žraločí maso recept
Suroviny: steak žraločí, olej olivový, šťáva citronová, omáčka sojová, omáčka chilli, omáčka rybí, kůra citronová, zázvor sušený, olej
Marinovaný žraločí steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAQX
16 názorů