Býčí láska
Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 187 kJ / 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,50 g |
Tuky | 12,50 g |
Vláknina | 0,15 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 7,73 g |
Sůl | 18,50 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept je přesnou obdobou tady toho receptu..
http://www.toprecepty.cz/recept/15124-pecena-drube...
Jsem přesvědčená, že opět narazím na lidi typu.."fuj tajbl", ale nijak mne to neuráží. Já sama hledala na internetu nějakou variantu, jak žlázy upravit a snad nejvíce tady toho i díky Cathleen máme my.
Vařila i fotila Pejli. U mne zásoby býčích žláz došly! :-))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 5. 2011 17:32
Mimochodem, Danko-sodovko, ten název vymyslel Jiří Vranka, se kterým jsem konzultovala tu kategorii, o které nikdo neví, jaká vlastně je
31. 5. 2011 17:22
31. 5. 2011 17:19
http://www.toprecepty.cz/recept/21131-byci-zlazy-c...
Co se týče vemínka, tak jsem měla možnost ho ochutnat před 28 lety na horské, vojenské, chatě Malý Šišák v Krkonoších. Tam jsme v lednu 1983 dostaly na večeři smažené vemínko s bramborovou kaší. Řízeček přes celý talíř voněl nádherně. Ale když jsem do něho zapíchla vidličku, tak se roztřepal jako rosol (jako mé prso po padesátce) . A bylo po večeři.
31. 5. 2011 17:19
31. 5. 2011 17:01
(hovädzí žalúdok, teda správne časť z neho, lebo ako vieme, má viac častí)
31. 5. 2011 16:58
31. 5. 2011 16:55
31. 5. 2011 16:46
P.S.
A keď papáš držkovú, nemáš fantómovú bolesť niekde?
31. 5. 2011 16:42
Neuvažuješ o vlastním blogu?Já bych tě měla v oblíbených, tvé hlášky mi spolehlivě udržují endorfiny i bez sportu.
31. 5. 2011 16:39
u nás jsem je viděla v globusu a hned mi bylo jasno, odkud vítr fouká...tak mě tak napadlo...když to chlapí viděj....nemaj z toho fantomovou bolest?
p.s. ale jinak to vypadá opět vcelki nevinně
já když totiž viděla vemeno v masně,pevněji jsem si přitáhla podpěráka na kozáka a skoro bych sikla...au
31. 5. 2011 16:33
31. 5. 2011 16:24
31. 5. 2011 16:22
31. 5. 2011 16:12
31. 5. 2011 16:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 3 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 3 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 1 hodinou
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 1 hodinou
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 3 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 6 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 6 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 6 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 7 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Poslední večeře princezny Diany: Lady Di si před tragickou nehodou dávala mořský jazyk, zeleninovou tempuru a omeletu
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Další recepty
Tématické fráze: kravské vemeno jak upravit býčí žlázy vemeno recepty vemena býčí koule hovězí vemeno recept kravske vemeno recept jak vařit kravské vemeno býčí žlázy na grilu vemeno recept řízky z vemene býčí žlázy recepty recepty byci zlazy býčí koule recept recept na býčí koule řízek z kravského vemene rizky z kravskeho vemene vařit vemeno kravske vemeno recepty recepty na kravske vemeno
Suroviny: býčí žláza, koření grilovací, strouhanka, olej
Býčí láska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0AYL
58 názorů