Smažené býčí žlázy s medvědím česnekem
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 729 kJ / 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,66 g |
Tuky | 9,51 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 7,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jako přílohu jsem použila šťouchaný brambor s máslem, zelenou cibulkou a troškou libečku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 9. 2014 14:06
Bohužel, už jsem je neviděla několik let....
3. 8. 2012 19:13
estera223:Ale jóó a je to dobrota
3. 8. 2012 19:03
nofrona: no to snad né :D
29. 7. 2012 16:58
estera223:Bibinka má pravdu jsou to varlata z býka.
28. 7. 2012 15:44
estera223: Estero, kdepak ledviny, to jsou "koule" z býkaa jsou výborný.
Jinak tě vítám jako novou v naší Topkové rodině a přeji ti, aby se ti u nás líbilo
Jinak tě vítám jako novou v naší Topkové rodině a přeji ti, aby se ti u nás líbilo
28. 7. 2012 15:41
byčí žlázy jsou ledvinky?
7. 6. 2012 08:32
2. 6. 2012 20:05
Pěkné, mám je zde také, ale asi jako řízečky z býčích žlaz, také mi moc chutnají,musím zopáknout
2. 6. 2012 17:29
http://www.koreni-gastro.cz/zivanska_pecene-zivans...
Díky spagetko
Díky spagetko
2. 6. 2012 17:16
srettka:sretti, u nás je jím jen já a zeťák, ostatní tvrděj, že jsme zvrhlíci - záviděj nooo
Nofrona: máš SZ, poslala jsem ti podrobný návod na rozkliky
Nofrona: máš SZ, poslala jsem ti podrobný návod na rozkliky
2. 6. 2012 17:12
Už se mi po nich stýskalo koule, kulky, kuličky... kulí není nikdy dosti přeji dobrou chuť, ač bych se reproduku v obalu vyhla jako balíčku semtexu
v Globusu maj kulišťata dycinky k dispozici...respektívo je maj na výstavě dycky, když tam jde srettka nakupovat a musí kolem nich projít
p.s. budu se muset zeptati muže svého, zda mu pohled na tu kastrální nadílku nepůsobí fantomové bolesti
v Globusu maj kulišťata dycinky k dispozici...respektívo je maj na výstavě dycky, když tam jde srettka nakupovat a musí kolem nich projít
p.s. budu se muset zeptati muže svého, zda mu pohled na tu kastrální nadílku nepůsobí fantomové bolesti
2. 6. 2012 16:00
Anna Kocikova:Díky, taky na ty podobné recepty někdy čučím, asi to má někdo v malíčku
2. 6. 2012 15:33
"Medvěd"u nás nénitak nahrazuji alespoň tím obyč.česnekem,jako u RemkůJe to moc velká dobrota a ty máš další plusík+4
Koukám jako blázen,co má tady tato Tvá pochutina až na hlavní surovinu společného s mým receptíkem"Pikantní býčí žlázy"Kdo tam ty rádoby"podobné"recepty neustále přidává
Koukám jako blázen,co má tady tato Tvá pochutina až na hlavní surovinu společného s mým receptíkem"Pikantní býčí žlázy"Kdo tam ty rádoby"podobné"recepty neustále přidává
2. 6. 2012 15:07
Jana Remkova:www.koreni-gastro.cz/zivanska_pecene-zivanska_pecene
opravdu jsem hrozná, nevím jak to udělat ať jde odkaz rozlkiknout
opravdu jsem hrozná, nevím jak to udělat ať jde odkaz rozlkiknout
2. 6. 2012 14:46
Já bych býčí žlázy ješně nějaké našla v mrazáku. Tyhle už jsem dělala. Potírám je česnekem-klasickým, taky dobré. Neznám živáňské koření!
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 19 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 22 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 11 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 11 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 11 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 12 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 12 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 12 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 12 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 12 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: bici zlazy recept byci zlazy býčí žlázy recepty byčí žlázy býčí kule bíčí žlázy recept smažené byčí kule příprava býčí žlázy bici kule recept na bíčí žlázy býčí kulky recepty byci zlazy byci zlazy recept byčí kule recept recepty z byčích žlaz recept na býčí žlázy byci varlata recepty skopove kule recept byci zlazi smažená varlata
Suroviny: býčí žláza, vejce, mouka hladká, mléko, česnek mědvědí, koření na živáň, pepř, sůl, strouhanka, olej
Smažené býčí žlázy s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2EJ
18 názorů