Přírodní plátek s pepřovým přelivem
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 787 kJ / 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,20 g |
Tuky | 5,70 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dělám i z kuřecího a krůtího masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 12. 2011 13:01
20. 9. 2011 10:18
19. 9. 2011 12:47
19. 9. 2011 09:40
19. 9. 2011 09:24
já tedy také volím bram.kaši nebo rýži, ale občas zhřeším a pochutnám si na hranolkách
18. 9. 2011 19:47
18. 9. 2011 18:34
18. 9. 2011 17:22
Pajajko, já jsem taky čistokrevná masařka- ne moucha
18. 9. 2011 16:49
18. 9. 2011 15:31
18. 9. 2011 14:10
18. 9. 2011 13:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 4 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 8 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 2 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 2 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 3 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Přírodní sirupy slouží k oslazení pokrmů: Pozor na vysokou kalorickou hodnotu
Další recepty
Tématické fráze: pepřový sos vepřová pečeně bez kosti plátky recept přirodní vepřová pečeně vepřova pečeně přírodní pepřový přeliv na maso vepřová pečeně bez kosti plátky vepřové plátky pečene přírodní pepřový bešamel přeliv na maso pepřový veprove platky s peprovym prelivem prirodni kureci platek vepřová pečeně bez kosti plátky recepty přírodní plátky prirodni kureci platek s ryzi sos na přírodní maso recept na kureci prirodni platek recept na přírodní vepřové plátky přírodní vepřová pečeně s kostí recept rychly přírodní platek preliv k masu
Suroviny: pečeně vepřová, pepř čtyř barev, pepř mletý, sůl, olej, solamyl, voda
Přírodní plátek s pepřovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVo9
12 názorů