Tmavý slunečnicový chléb s podmáslím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 250 kJ / 2 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,38 g |
Tuky | 53,39 g |
Vláknina | 27,95 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 408,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chleba moc příjemně voní slunečnicí, má křupavou kůrku a na řezu je tmavý a strakatý semínky.
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 9. 2022 18:00
22. 4. 2021 09:57
Těsto děláno v domácí pekárně a pak pečeno v klasické troubě.
25. 3. 2020 17:02
25. 3. 2020 16:39
1. 1. 2020 21:21
1. 1. 2020 20:51
Platí, že na 500 g mouky se dává 10-14 g čerstvého droždí. To si zapamatuješ snadno
1. 1. 2020 20:20
1. 1. 2020 20:02
1. 1. 2020 19:12
1. 1. 2020 19:02
1. 11. 2016 15:05
1. 11. 2016 15:03
30. 5. 2013 14:05
23. 4. 2013 12:58
15. 4. 2013 16:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 9 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 14 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 41 minutami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 3 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 3 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 3 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 4 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 5 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Čím a kdy potírat chléb, aby byl lesklý? Na výběr je mnoho variant, od vody až po med
7 receptů na domácí chléb: Upečte si čerstvou křupavou dobrotu, na kterou se vám budou sbíhat sliny
Další recepty
Tématické fráze: slunečnicovy chleb slunečnicový domácí chléb z pekárny recept na celozrnný tmavý chleba slunečnicový chléb recept domácí slunečnicový chléb slunečnicový chléb z domácí pekárny domácí slunečnicový chléb v troubě slunečnicovy chleba z pekarny slunecnicovy chleb z pekarny recept na slunečnicový chleba slunečnicový chleba recept tmavý chleba z domácí pekárny recepty slunečnicový domácí chléb tmavý chléb z domácí pekárny domaci slunecnicovy chleba chleb z podmasli chleb s podmaslim recepty na domácí tmavý chléb chleba s podmáslím slunečnicový domácí chleba
Suroviny: voda, podmáslí, olej, semínka slunečnicová, sůl, cukr, mouka žitná, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, droždí
Tmavý slunečnicový chléb s podmáslím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4YKn
77 názorů