Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 771 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,70 g |
Tuky | 42,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 751 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 1,98 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
P.S. Velmi výborné je také řízečky zapékat na plechu, kam jsme si připravili pečící papír, nebot řízky jsou dietnější a nejsou vloženy přímo do oleje, pak jsou velmi chutné. Barva řízečků je klasicky zlatá.Poznámka - perlivá voda/pivo/ nám maso zkřehčí a nadýchá. Řizky nám chutnali moc.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 2. 2012 19:44
9. 2. 2012 17:09
9. 2. 2012 17:07
8. 2. 2012 22:38
8. 2. 2012 22:33
8. 2. 2012 18:44
8. 2. 2012 18:32
30. 1. 2012 09:43
29. 1. 2012 21:24
29. 1. 2012 21:23
29. 1. 2012 20:56
29. 1. 2012 20:44
29. 1. 2012 20:23
29. 1. 2012 20:20
29. 1. 2012 20:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 2 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 5 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 8 hodinami
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 22 minutami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 1 hodinou
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 1 hodinou
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 1 hodinou
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 1 hodinou
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 1 hodinou
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Špenátový quiche
tomas392 uvařila před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
TondaJ uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jedna z oblíbených příloh jsou šťouchané brambory. Poradíme, jak na ně a čím je ochutit
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny
Další recepty
Tématické fráze: býčí žlázy recept na býčí žlázy byči zlazy recept restované býčí žlázy recept řízky z býčích žláz recepty na býčí žlázy restované býčí žlázy bejci zlazy recept na b lzy řízečky z ledvinek byci zlazy rizky jak nakrájet býčí žlázy chutne rizky z ceho udelat nejlepsi rizek nejlepší recepty s býčích žláz býčí žlázy naložené v mléku recepty z bycich zlaz řízky z býčích žlázy nejlepsi byci zlazy recepty z hovězích žláz
Suroviny: býčí žláza, sýr uzený, vejce, mouka hladká, voda perlivá, omáčka sojová, omáčka worcesterová, pepř, mléko, lák ze sterilované kapie, sádlo
Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ggn0
36 názorů