Pstruh z Piemonte
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 332 kJ / 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,78 g |
Tuky | 24,42 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 55,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: S Italem v kuchyni, lehce upraveno
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2012 16:54
Pěkný recept
8. 3. 2012 18:54
+14Chutná ryba krásně nafocená
7. 3. 2012 20:42
to musí být strááášně moc dobré podle ingrediencí soudě.. o fotu nemluvě
7. 3. 2012 20:00
Takhle jsem pstruha ještě nedělala, ukládám
7. 3. 2012 20:00
7. 3. 2012 19:23
pstruha můžu na všechny způsoby, +bodík
7. 3. 2012 18:06
krásný receptík
7. 3. 2012 17:31
Přibelhala jsem se od doktora, a tady...vy prostě víte, jak člověka potěšit a rozesmát...
7. 3. 2012 17:28
srettka:Máš pravdu, svůdně mrká očičkem a tlamička jen a jen promluvit a zaševelit:"Jsem tu pro tebe, sněz si mě."
7. 3. 2012 17:01
No mě fakt trefí pstruha miluju a tenhle jak svůdně kouká
7. 3. 2012 17:00
Vzhledem k tomu, že jsem měla pstruhy každý týden od tchána-rybáře, nevážila jsem si této pochoutky, byla jsem hloupá, dnes si vážím každé takové dobrůtky
7. 3. 2012 16:26
Bezva!!!
7. 3. 2012 15:28
Jednoduchá a nepřeplácaná úprava ryby.Moc hezké
7. 3. 2012 14:17
pěkný pstroužek
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 11 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 51 minutami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 1 hodinou
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 1 hodinou
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 1 hodinou
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 1 hodinou
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 2 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 3 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 3 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pudinkové cukroví: Podobá se lineckému, ale má výraznější chuť i vůni
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Tématické fráze: mail piamonte.com loc:cz pstruh recepty mail piamonte com loc:cz recept na pstruha s celerem piemont-recepty recept na pstruha s italem v kuchyni pstruh s italem v kuchyni lososovitý pstruh recept-pstruh na dabelsky zpusob pstruh na celeru
Suroviny: pstruh, cibule, celer řapíkatý, rozinky, víno bílé, vývar rybí, smetana, šalvěj, citron, máslo, olej olivový, sůl
Pstruh z Piemonte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLVP
14 názorů