Jehněčí kýta na žampiónech
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 045 kJ / 1 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,70 g |
Tuky | 69,02 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 409 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 25,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
K tomu jsem měla brambory, ale klidně by se tam hodila i rýže nebo hranolky.
PS: Moje první fotky pro Internet, přístě mi to snad půjde líp.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 7. 2012 00:43
Děkuji.
15. 7. 2012 13:19
15. 7. 2012 10:06
Marťo,fotky máš moc hezkéA ta Tvá dobrota vyadá moc dobře+5Já když peču maso se žampiony,tak je přidávám cca 20 minutek před dohotovením.Příjde mi,že jsou takové šťavnatější
15. 7. 2012 06:29
Nevím, co se ti na fotce nelíbí, je prima, receptík taky
15. 7. 2012 00:11
Martino, foto je super a jídlo taky!Vítej na Topreceptech!!
14. 7. 2012 22:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 17 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 21 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 22 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 38 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 9 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 9 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 10 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 10 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 10 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 10 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 11 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 11 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Bezlepkové tvarohové knedlíky s jahodami pro Áňu zachutnaly celé rodině
Výroba jelítek krok za krokem: Jak na přípravu této zabíjačkové pochoutky
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí kýta na houbách jehněčí kýta jehneci minutka jehneci minutky jehněčí kýta minutka minutkova jehněčí kyta minutka z jehneci kyty jehneci kyta recepty jelení kýta se žampiony jehněčí kýta jako minutka minutky z jehněčí kýty plněná jehněčí kýta kýta na žampionech jehněčí recepty skopové se žampiony recepty z jehněčí kýty co z jehněčí kýty jehněčí kýta na paprice jehneci na žapionech pečené jehněčí na na na žampionech
Suroviny: kýta jehněčí, cibule, žampióny, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, máslo
Jehněčí kýta na žampiónech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBWp
6 názorů