Fialový zázrak na slanině s parmazánem a krutonky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 988 kJ / 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,19 g |
Tuky | 65,56 g |
Vláknina | 16,96 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 821 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 14,15 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 8. 2012 23:33
spagetka: Tak experiment vykonán....fialové fazolky jsem nechala přejít varem v octové vodě (na 1 l vody 2 lžíce octa) a ihned získaly barvu zelených vojenských ponožek.... Takže dámy, tudy cesta nevede. Musíme pátrat dál.
14. 8. 2012 16:51
Děvčata, ty fialové jsou chuťově vynikající, chutnají nám víc, než zelené, i když ty máme taky rádi. A žluté jsem ještě neměla, ty grilované bych moc ráda vyzkoušela
14. 8. 2012 15:48
14. 8. 2012 15:36
Hella:Jo? žluté fazolky máám , ty fialové vyzkoušej, mám je taky slíbený
14. 8. 2012 15:29
maris: ano, Pohlreich doporučuje ocet přidat do červeného zelí ihned, pak zůstane červené až do úplného uvaření. Ale fazole jsem takto nezkoušela. Mám je doma, ocet vyzkouším a pak napíšu. Zatím +8. A ještě přidám zkušenost se žlutými fazolkami: když je syrové ugrilujete, chutnají jako hranolky
14. 8. 2012 13:35
maris: vo výskume vidím svoju budúcnosť.
14. 8. 2012 12:45
magdalenka: vidím, že jsi na dobré cestě
14. 8. 2012 12:36
magdalenka:
14. 8. 2012 12:03
maris: ja má tiež iba zelené...uvarím ich v hypermangáne? Alebo genciánová violeť je pekne fialová...
14. 8. 2012 11:46
magdalenka: výzkum je na vás, já nemám ani zelené, natož fialové
14. 8. 2012 11:43
maris:ale červené zelí úplne neozelenie...toto bude lilavá potvora. Budem sledovať výsledky výskumu v tomto recepte určite...
14. 8. 2012 11:40
Hella: děkuji za fotku, já jsem zasyrova nestihla vyfotit
14. 8. 2012 11:39
maris: taky mě to napadlo, ale ještě jsem to nevyzkoušela, musím počkat, až dozrají další fazolky
14. 8. 2012 11:29
Hella: když se vaří červené zelí, tak taky ztratí barvu a když se potom přidá ocet, zase krásně zčervená, třeba by to taky pomohlo
14. 8. 2012 11:24
Recept se mi líbí+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 17 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 21 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 19 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 7 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 8 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 10 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 11 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 11 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 13 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: krutonky z rohlíků fialove fazolky fialové fazolové lusky fazolky fialové fialové fazolky recepty jak se dělá fialová barva fialové fazole fazolové lusky fialové krutonky fazolové lusky se slaninou pohlreich fialove lusky fazolky polraich opecene krutonky opečené krutony jak udelat fialovou barvu fialové fazolové lusky recepty fialove fazole recepty fialové fazole recept krutony z rohlíků fazolové lusky pohlreich
Suroviny: lusky fazolové, olej, slanina uzená, česnek, sůl, pepř, parmazán, krutony
Fialový zázrak na slanině s parmazánem a krutonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5V2q
25 názorů