Vánoční bezinkové víno
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 39 974 kJ / 9 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,50 g |
Tuky | 16,50 g |
Vláknina | 124,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2 258,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V loňském roce jsem ho dělala poprvé a vínko mělo úspěch. Letos už jsem byla upozorněna, abych na něj nezapomněla :-))
Fotky zatím nemám, snad až budu vyrábět
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2016 09:33
11. 3. 2016 15:55
30. 8. 2015 22:45
28. 8. 2014 03:43
27. 8. 2014 20:35
27. 8. 2014 20:19
Slávka:
24. 6. 2014 12:06
11. 10. 2013 13:15
29. 9. 2013 20:09
28. 9. 2013 13:24
12. 9. 2013 19:31
Nejlíp teď v září, když jsou zralé bezinky
27. 8. 2013 17:51
28. 4. 2013 12:48
22. 12. 2012 23:00
Opravdu přidávám jen kvasnice(droždí), ne vinné kvasinky
22. 12. 2012 22:58
Tak to přesně nevím, ale nyslím si, že aby se víno po dobu čekání nekazilo.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 8 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 13 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 17 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 17 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 5 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 7 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 7 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 8 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 9 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 10 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 11 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Jak zpracovat plody bezu černého. Bezinky jsou vhodné na likéry, sirupy i kompoty
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Další recepty
Tématické fráze: domácí bezinkové víno bezové víno recept bezove vino bezinkové víno z květů vino z bezinek jak se dělá bezinkové víno bezinkový burčák špendlíkové víno recept na bezove vino vyroba bezinkoveho vina vánoční víno bezinkové domácí víno víno z bezinkových květu bezinkové recepty domaci vino z bezinek domaci bezove vino bezinkovevino psany recept na bezove vino špendlíkové víno recept vyroba vina z bezinek
Suroviny: bez černý, voda, pepř, koření nové koření, cukr, droždí
Vánoční bezinkové víno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xpxv
21 názorů