Jihočeské kynuté koláče
Suroviny
Porce: 34-35
Nutriční hodnoty
Energie | 18 278 kJ / 4 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,41 g |
Tuky | 105,58 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 968 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 712,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vyfocené koláče jsou s hruškovými pečenými povidly a sypané drobenkou s mletými ořechy.
Pokud používáme povidla či marmeládu, je dobré přimíchat několik lžic strouhanky či drcených dětských piškotů, aby při pečení nevytékaly. Tvaroh nepoužíváme vaničkový, je příliš řídký.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 5. 2021 07:15
22. 1. 2017 12:18
18. 9. 2016 10:12
17. 10. 2015 07:46
10. 1. 2015 18:27
27. 7. 2014 15:25
15. 9. 2013 17:55
3. 2. 2013 15:32
28. 12. 2012 12:55
18. 11. 2012 18:22
Pridavam foto
9. 10. 2012 19:35
6. 10. 2012 18:45
2. 10. 2012 15:51
Jinak tvaroh jde použít i vaničkový, jen se ho musí před tím zahustit - pudink či ještě lépe škrob. Ale není to úplně ono.
1. 10. 2012 19:18
1. 10. 2012 09:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 2 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 3 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 18 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Duhový dort
Andreass uvařila před 34 minutami
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 56 minutami
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
obrovav uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 10 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 10 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 15 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 16 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Jak jednoduše tvarovat koláče. Podívejte se na video s jednoduchým návodem
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Další recepty
Tématické fráze: kynute kolace jihoceske kolace kynuté koláče se sádlem kynuté koláčky koláče se sádlem makové kynuté koláče koláče kynuté dlouho vláčné jihočeské koláčky kolace kynute těsto na tvarohové koláče se sádlem kynuté koláčky se sádlem kynutý koláč se sádlem vláčné kynuté koláče bez kynutí koláčky se sádlem kynute kolace recept kynuté koláče postup recept na kynuté koláče jihočeský kynutý koláč kynute kolace ze sadla jihočeský kolač
Suroviny: mouka hladká, droždí, sůl, cukr krupice, mléko, sádlo, máslo, žloutek, sodovka, žloutek, olej, mléko
Jihočeské kynuté koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GzV
38 názorů