Marmeláda/chutney ze zelených rajčat
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 626 kJ / 3 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,87 g |
Tuky | 3,97 g |
Vláknina | 8,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,05 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 917,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Marmeládá nebo spíše chutney se skvěle hodí ke grilovaným masům a sýrům. Výborně chutná s kozím sýrem nebo se sýry s bílou plísní na povrchu. Má pikantní, zvláštní kyselo-sladko-slanou chuť.
P.S. Zelená rajčata v tomto zpracování nejsou jedovatá, nebojte se.
Inspirace vychází z knihy Kuchařka Nero Wolfa, autor Rex Stout.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 11. 2012 16:17
8. 11. 2012 15:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 8 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno 10. 6. 2024 17:44
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno 10. 6. 2024 17:21
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Smažená rýže zero waste
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Právě bylo uvařeno:
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 2 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 2 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 3 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 4 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 4 hodinami
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 5 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 6 hodinami
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 6 hodinami
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Retro okénko: Oplatky s náplní Svěženky, Dukla či Kávěnky se daly koupit za 1,50 Kčs a dělaly se v různých příchutích
Jak nechat dozrát zelená rajčata? V dobrých podmínkách vydrží až do listopadu. Nezralá se hodí na salát nebo chutney
Další recepty
Tématické fráze: zpracovani zelenych rajcat zelená rajčata zpracování zelená rajčata recepty čatní ze zelených rajčat zelena rajcata zpracovani rajcat recept ze zelených rajčat jsou zelená rajčata jedovatá recepty ze zelených rajčat rajčatové čatní ze zelených rajčat čatný ze zelených rajčat zelená rajčata čatní zpracování rajčat recepty zelená rajčata jedovatá nakládaná zelená rajčata recepty recepty na zpracování zelených rajčat zelená rajčata jsou jedovatá hořčice ze zelenych rajčat recept na zpracování zelených rajčat recept zelena rajcata
Suroviny: rajče, sůl, citron, kůra citronová, cukr třtinový, cukr, skořice, ořech muškátový, zázvor, koření hřebíček, ocet balsamiko
Marmeláda/chutney ze zelených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pLlm
17 názorů