Jehněčí hřbet po bulharsku
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 317 kJ / 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,21 g |
Tuky | 1,77 g |
Vláknina | 29,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 51,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2012 19:47
Cleverka: a v bravčových rebierkach alebo napr. srdiečku zvieratko nevidíš ? Jahňací chrbát vyzerá presne tak hrozne ako bravčové karé alebo teľacia hruď či iné mäso.
Ak sa pečie hovädzie alebo bravčové, tiež sa pečie v kuse a nie v malých kúskoch, nie?
Ak sa pečie hovädzie alebo bravčové, tiež sa pečie v kuse a nie v malých kúskoch, nie?
18. 11. 2012 19:43
Jehněčí je jistě dobré maso, ale ten hřbet....brrrr to vypadá hrozně. Já bych to tedy naporcovala na menší kousky, abych to zvíře v tom kusu flákoty neviděla...Jinak recept je fajn.
18. 11. 2012 19:08
Ďakujem za komentáre aj bodíky, jahňacie je neskutočné mäsko
18. 11. 2012 17:55
Terezko, máš to opravdu pěkný a musí to dobře chutnat. Na talíři to vypadá, jako by tam ležely vedle sebe 3 salámové šišky Dávám ti ráda 6.bod
18. 11. 2012 17:33
18. 11. 2012 16:32
18. 11. 2012 15:36
18. 11. 2012 15:00
rebeka: rádo se stalo
18. 11. 2012 14:59
tejaja: ďakujem veľmi pekne
18. 11. 2012 14:55
rebeka: Naďka pravdaže, z hocijakého druhu jahňaciny jo, zelí ( idem to tam doplniť ), ale kľudne môžeš aj ružičkový kel
18. 11. 2012 14:54
a šlo by to i z kýty? hřbet totiž nemám jenom svůj.. a to bych vařila hooodně dlouho a kapustičku můžu dát i růžičkovou nebo ty máš na mysli zelí
18. 11. 2012 14:52
spagetka: neviem, či od Bulharov, ale tak sa to volá
18. 11. 2012 14:50
Já to tušila, že to je od Terezky, hmmmm a určo je to od Bulharů? Né vážně, vypadá to moooooc dobře
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 9 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 12 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 14 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 1 hodinou
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 1 hodinou
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 1 hodinou
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 2 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 2 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 2 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 2 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 2 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 4 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jarní Apetit piknik nabídne skvělé jídlo i osobnosti kulinářského světa. Zamíří na něj Maršálek, Punčochář i vítěz Peče celá země
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny
Jak zpracovat jelení maso. Na co se nejvíce hodí jednotlivé části
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí hřbet na zelenině jehněčí hřbet recept jehněčí hřbet recepty jehneči hřbet recepty na jehněčí hřbet jehněčí recepty jehneci hrudi nadívané jehněčí jehněčí hruď recept na jehneci hrbet recept.z.jehneciho jehněčí hřbet příprava jehněčí po balkánsku pikantní jehněčí hřbet recept jehněčí hřbet se s zelím jehněčí kýta hrbet jehněčí hřbet recept se zeleninou jehněčí kýta po v bulharsku jehněčí recept jehněči kare recept
Suroviny: sůl, pepř, majoránka, cibule, paprika čerstvá zelená, rajče, zelí, česnek, sůl, paprika sušená sladká, kmín celý
Jehněčí hřbet po bulharsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WoAE
13 názorů