Bramborový salát alá FrodoBagin (SUPER kvalita)
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 27 573 kJ / 6 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,50 g |
Tuky | 406,40 g |
Vláknina | 132,01 g |
Cholesterol | 1,74 g |
Sodík | 4,97 g |
Sůl | 11,64 g |
Sacharidy | 550,34 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je to makačka ale výsledek stojí za to.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 1. 2013 20:38
Je to zaujímavé, ako majú ľudia v rôznych krajinách predstavu o chuti tej istej potraviny. Alebo tá u Vás je už vyrábaná v Česku a prispôsobená Vašej chuti?
Pozn. k nadpisu:
zvyklo sa písať à la ..., alebo v taliančine alla ...
Nesúhlasím s tým, že zemiaky varené v šupe sú na povrchu rozvarené. To závisí od druhu zemiakov (nie všetky sú predurčené na varenie...) a tiež od ich veľkosti. Na obale je predsa napísané na akú úpravu sa majú použiť.
14. 1. 2013 18:27
Omlouvám se. Jablka společně s mrkví a cibulí napařuji nad bramborama a posledně, když jsem strouhal cibuli byla hořká. Proto to proplachování. ALe zjistil jsem, že je lepší cibuli nastrouhat na kráječi a vůbec nepustí šťávu a nezhořkne. Takže lepší je na jemno nastrouhat. A podařil se salát podle receptu ala frodobagin?
Přeji pěkný den.
14. 1. 2013 17:59
7. 12. 2012 19:18
7. 12. 2012 19:02
7. 12. 2012 18:24
4. 12. 2012 14:35
Nebuď rozhořčen. Souhlasím že brambory trochu utrpí na své výživové hodnotě ale jde mi o výslednou chuť salátu. Vždycky mi trochu vadila taková zemitá chuť brambor při vaření ve slupce. Tímto postupem se z chuti odstraní ona zemitost. Rozhodně je to chuťově zajímavá varianta k bramborovému salátu klasicky připravovanému "ve slupce".
A prasátka jen tak něco nesežerou. Také potřebují kvalitní brambůrky
3. 12. 2012 22:28
3. 12. 2012 20:25
Nedovedu si představit bramborový salát z vařených oloupaných brambor a jablíčka do salátu, stejně jako ostatní zeleninu (u nás bez celeru) na malinké kostičky
zizala:také u nás se nikdy nestihne zkazit
3. 12. 2012 20:07
Já jsem jen reagovala na to strouhání a následné zhořknutí
3. 12. 2012 18:43
3. 12. 2012 18:37
Také jsem dlouhá léta preferoval brambůrky uvařené hezky ve slupce, ale i tento způsob má něco do sebe a nezavdá si v ničem s vařením ve slupce.
3. 12. 2012 18:27
3. 12. 2012 17:54
3. 12. 2012 15:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 3 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: bramborovi salat a řizek obrazek cuketový salát alá bramborový kartoffel salát crzina recepty proč spařovat cibuli teď vaří šéf jak dlouho skladovat bramborový salát www)ted)vari)sef teď vaří šéf crzina teď vaří šéf recepty bramborový salát dnes vaří šéf recepty dnes vaří šéf bramborový salát bramborový salát z oloupanych brambor bramborový salát jak dlouho travi zaludek bramborovy salat z manonezou jak skladovat bramborový salát nastrouhana cibule je hořká recepty na předjídlo bramborový salát s řízkem
Suroviny: brambory, mrkev, okurky sterilované, celer, hrášek, vejce, majonéza, hořčice, jablko, cibule, olej, citron, cukr moučkový, pepř mletý, sůl
Bramborový salát alá FrodoBagin (SUPER kvalita)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM03
51 názorů