Hovězí líčka dušená na jalovci s dýní
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 662 kJ / 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,68 g |
Tuky | 7,46 g |
Vláknina | 14,25 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 19,01 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Servírovala jsem s noky, ale byla by dobrá jen čerstvá bagetka.
Kdo nevlastní Pomalý hrnec, může samozřejmě připravit na sporáku - doporučuji vařit delší dobu - nechat jen probublávat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 12. 2012 22:37
20. 12. 2012 22:35
20. 12. 2012 22:30
20. 12. 2012 21:03
20. 12. 2012 20:41
20. 12. 2012 20:33
20. 12. 2012 20:32
20. 12. 2012 20:23
20. 12. 2012 20:22
20. 12. 2012 20:20
20. 12. 2012 20:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 5 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 7 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 3 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 3 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 4 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 5 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na jalovci hovězí líčka recept líčka s dýní hovězí líčka recepty na dusene hovezí v tlakaci hovezi na dyni hovezi licka v tlakaci dýně v pomalém hrnci hovězí na jalovci recept jak chutnaji licka marmelada z dýně z ph líčka v tlakáči hovězí a hokaido hovězí dýně jednoduchý recept-hovězí líčka hovězí s dýní hovezi licek recept - hovězí líčka hovezi licka na vine v pomalem hrnci hovězí s dýní hokaido
Suroviny: líčka hovězí, dýně hokkaido, mrkev, celer, petržel, jalovec, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, sůl, pepř mletý, máslo, olej olivový
Hovězí líčka dušená na jalovci s dýní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K9wn
26 názorů