Neboršč z domácích zásob
Suroviny
Porce: přibližně 4 - 6
Nutriční hodnoty
Energie | 931 kJ / 223 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,98 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 175 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 42,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Opravdu to původně byl takový mišmaš, protože jsem potřebovala spotřebovat čerstvou červenou řepu. Ale když jsem to nandala na talíř, tak můj přítel prohlásil: "Cos tam dala za vývat? Vždyť v tom není maso. To je bujon?". To mi vyrazilo dech, vždyť já bujon vůbec nepoužívám. No maso tam hledal zbytečně a jelikož milujeme pravý spíš ukrajinský než ruský boršč, tak to bylo chuťově opravdu velmi podobné a moc nám to chutnalo. Tak přeju všem, co to zkusí dobrou chuť, ať chutná tak, jako nám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2013 00:42
12. 3. 2013 21:53
12. 3. 2013 21:06
12. 3. 2013 20:49
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 20 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 22 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 9 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 10 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 11 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 11 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 12 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 12 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 12 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 13 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 16 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: domaci pasata ukrajinsky mišmaš borsc se zavre řepy omáčka z pasata di pomodoro jak spotřebovat červenou řepu pasata di pomodoro příprava boršč v takovém hrnci recept podle zásob
Suroviny: řepa červená, cibule, mrkev, brambory, pasírované rajčata, křen, voda, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, koření hřebíček, sůl
Neboršč z domácích zásob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7KE
4 názory