Pohanka s brynzou
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Velice jednoduché, neobyčejně chutné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 4. 2010 20:11
tohle se mi moc zamlouvá, pohance jsem přišla na chuť, moc mi chutná.. a s brynzou, to musí být luxus!! jen fakt stačí zalít vřavou vodou díky za tip
6. 11. 2009 20:04
Tak tenhle receptík mi nějak unikl, díky, Jano, za tip
6. 11. 2009 18:48
Já jsem si dnes poprvé koupila pohanku. Dala jsem si ji, jako přílohu ke kuřecím nudličkám se zeleninou. V návodu je napsáno, povařit 1 minutu a pak dát třeba do útěrky. Dala jsem do peřin a myslím, že kdybych ji jen zalila horkou vodou, nebyla by tak rozvařená. Jen tam nikde není, kolik dát vody třeba na jeden hrnek, ale to jsem nějak zmákla, jako třeba u rýže. Není to vůbec špatné a určitě ještě pohledám nějaké recepty z pohanky. Jen příště mi bude stačit čtvrt hrnku, možná, ještě méně! Strašně se to navařilo
2. 7. 2009 18:46
Pohánku som pripravila tak ako vždy, teda nie varením, pretože ním sa ničí rutín. Takže zaliať vriacou vodou, zakryť a do perín . Zvyšok podľa receptu. Je to fakt rýchle a veľmi chutné ( a hlavne zdravé ). Kto má rád pohánku, vrelo doporučujem, hlavne teraz v lete. Bodík letí
31. 12. 2008 09:13
Pohánka sa nevarí. Sparí sa horúcou vodou, zleje, opäť zaleje horúcou vodou, zakryje a nechá sa pod dekou v teple dôjsť 20-30 min. Niekedy sme hovorili, že ju dáme do perín
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 7 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 15 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 16 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 15 minutami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 20 minutami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 2 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 3 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 5 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 5 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Pohanková mouka je skvělou surovinou pro domácí pečení. Vyzkoušejte oblíbené recepty na chléb, lívance a palačinky
Další recepty
Tématické fráze: pohanka recepty recepty z pohanky pohanka s bryndzou recepty pohanka pohanka recept jídla z pohanky recept pohanka jídlo z pohanky recepty z loupané pohanky pohanka bryndza pohanka recepty-pohanka pohanka loupaná recept pohanka se zeleninou a brynzou pohanka loupaná recepty pokrmy s brynzou brynza recepty pohanka-recepty vaříme s pohankou vaření pohanky
Suroviny: pohanka, kukuřice sterilovaná, brynza, cibule, máslo, sůl
Pohanka s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Rky
5 názorů