Pikantní žralok v bazalkové marinádě
Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 594 kJ / 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,27 g |
Tuky | 41,21 g |
Vláknina | 2,21 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 308 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 9,64 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 5. 2013 14:34
moc hezký recept.. pochutnala bych si
30. 5. 2013 09:49
Díky moc!!! Já už jsem žraloka dělala asi počtvrté a pokaždé jinak chutnal. Tím chci říct, že dobře, ale pokaždé jsem ho připravila jinak
30. 5. 2013 09:11
Nádherná fotka a zaujímavý recept!
30. 5. 2013 08:50
To vypadá moc lákavě! Pikantní jídla mám velice ráda a v této kombinaci chutí to musí být opravdu zajímavé A žraločí steak, k tomu nemám slov, bodík je tam
30. 5. 2013 07:49
To se mi líbí, to pěkné, zdravé a příjemně pikantní
30. 5. 2013 07:34
tak žraloka jsem nikdy nejedla , ale ryby mám moc ráda, tak snad někdy dostanu odvahu a vyzkouším to
29. 5. 2013 19:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 19 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 20 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 22 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 22 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 2 minutami
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 35 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 2 hodinami
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 2 hodinami
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 3 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 3 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 3 hodinami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou
mibrix uvařila před 4 hodinami
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Piškotová roláda plněná krémem nebo šlehačkou: Jednodušší postup asi nenajdete
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Další recepty
Tématické fráze: bazalková marináda grilovany žralok filety ze žraloka recept na žraloka žralok recept žralok recepty filet ze žraloka žralok se zeleninou pečený žralok jak udelat zraloka zralok chut žralok bazalkové pesto recepty žralok filet s ze žraloka filet žralok recepty filety ze žraloka recepty filé ze žraloka žralok zdravé recepty žralok filet recept zralok filet recepty
Suroviny: filet ze žraloka, olej olivový, pesto bazalkové, šťáva citronová, česnek, omáčka sojová, pasta wasabi, škrob kukuřičný, sůl, pepř
Pikantní žralok v bazalkové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xp9
7 názorů