Pikantní zelňačka s klobásou v jednom hrnci
Zelí je jedna z klasických surovin staročeské kuchyně a zelná polévka patří k našim tradičním receptům. Uvařte si ji, jak se patří - a to s kusem dobré klobásy!
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 125 kJ / 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,76 g |
Tuky | 0,98 g |
Vláknina | 15,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 49,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Brambory se musí uvařit jako první, protože po vložení zelí už by nezměkly.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 12. 2021 13:06
7. 5. 2020 22:28
Dekuji moc !!!!! :yes:
26. 11. 2016 16:54
A bez pridania múky ako vo väčšine receptov!
18. 1. 2014 15:40
18. 1. 2014 15:36
Uvařím brambory (nešetřit), přidám kysané zelí (cca 1kg pytlík) a koření (celý pepř)a nakonec pak gulášovku(cca 3 pytlíky) a 3-4 paprikové klobásy (nevařit dlouho,jinak se vyvaří), popř. trochu Klasiku.
Protože ji rodina miluje, vyjde mi z toho 5litrový hrnec.
Dá se jít kdykoliv a neškodí v jakémkoliv množství.
27. 9. 2013 18:04
27. 9. 2013 11:18
26. 9. 2013 22:14
26. 9. 2013 21:43
26. 9. 2013 19:58
26. 9. 2013 19:41
26. 9. 2013 19:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 30 minutami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 18 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 21 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 10 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 10 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 11 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 11 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 13 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 14 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 15 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 15 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bezzubí námořníci, mor a Čína bez Velké zdi. Tak mohl vypadat svět, nebýt kysaného zelí
Čím naplnit piknikový koš. Vše lze připravit předem a na místě jen naservírovat, abychom si pobyt venku co nejlépe užili
Kam se hodí která smetana. Potřebujeme ji k zapékání, do omáček i polévek. Poradíme, jakou zvolit, aby se pokrm nesrazil
Další recepty
Tématické fráze: zelnice s klobásou zelňačka červená zelňačka s klobásou zelňačka s klobásou zelnacka recept červená zelnice s klobásou zelnačka polévka s klobásou videorecept zelnačka polévka s klobásou recept zelnačka polévka zelnačka top recepty zelňačka zelňačka polévka recept na zelňačku zelňačka z jednoho hrnce zelnačka s klobásou bez smetany a mouky recepty zelnačka červená zelnačka zelnačka s klobasou recept krémová zelňačka recept zelňačka s klobásou
Suroviny: klobása pikantní, cibule, brambory, zelí kysané, rajče, chilli paprika čerstvá, kmín celý, paprika sušená sladká, sůl, bobkový list, pepř celý, sádlo, vývar masový, smetana zakysaná
Pikantní zelňačka s klobásou v jednom hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YZLp
12 názorů