Dušené a pak zapečené hovězí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 904 kJ / 1 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,91 g |
Tuky | 119,78 g |
Vláknina | 23,30 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,74 g |
Sacharidy | 60,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 10. 2013 16:05
5. 10. 2013 18:05
5. 10. 2013 17:34
4. 10. 2013 17:05
4. 10. 2013 10:03
4. 10. 2013 04:28
3. 10. 2013 19:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 18 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 21 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 46 minutami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 9 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 9 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 10 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 11 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 11 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 11 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 12 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 13 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Tématické fráze: zapecene hovezi hovězí maso - péro dušené hovězí maso recept hovězí zapecene dušené hovězí v troubě hovězi kyta pero zapečené dušené maso zapečené hovězi s cuketou zapačené hovězí hovězí dušené maso z trouby zapečené hovězí maso recepty
Suroviny: hovězí zadní, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, špek, olej ze sušených rajčat, rajče sušené v oleji, smetana zakysaná, brambory, koření, vývar hovězí
Dušené a pak zapečené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GA0y
7 názorů