Dušené a pak zapečené hovězí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 904 kJ / 1 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,91 g |
Tuky | 119,78 g |
Vláknina | 23,30 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,74 g |
Sacharidy | 60,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 10. 2013 16:05
5. 10. 2013 18:05
5. 10. 2013 17:34
4. 10. 2013 17:05
4. 10. 2013 10:03
4. 10. 2013 04:28
3. 10. 2013 19:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 9 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 2 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 3 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 3 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 3 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 4 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 4 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 6 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 7 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: zapecene hovezi hovězí maso - péro dušené hovězí maso recept hovězí zapecene dušené hovězí v troubě hovězi kyta pero zapečené dušené maso zapečené hovězi s cuketou zapačené hovězí hovězí dušené maso z trouby zapečené hovězí maso recepty
Suroviny: hovězí zadní, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, špek, olej ze sušených rajčat, rajče sušené v oleji, smetana zakysaná, brambory, koření, vývar hovězí
Dušené a pak zapečené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GA0y
7 názorů