Vylepšený zapékaný Croque Monsieur
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 796 kJ / 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,12 g |
Tuky | 38,14 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 4,94 g |
Sacharidy | 71,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem upravila podle Nigelly Lawson
Tento pokrm můžeme připravit večer, ráno jej dáte zapéci a máte během chvilky vydatnou snídani :-D
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 7. 2014 13:20
2. 7. 2014 12:49
2. 7. 2014 09:52
30. 11. 2013 11:15
30. 11. 2013 09:45
25. 11. 2013 19:47
Andri moc zajímavý receptík
24. 11. 2013 22:33
Až budou někdy doma chlapi hodní, tak jim připravím takovou snídani do té doby jen sobě a možná velmi brzy
23. 11. 2013 19:43
23. 11. 2013 15:52
22. 11. 2013 22:12
22. 11. 2013 22:09
22. 11. 2013 21:57
22. 11. 2013 20:17
22. 11. 2013 14:52
22. 11. 2013 13:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 18 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 21 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 21 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 51 minutami
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 1 hodinou
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 2 hodinami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou
mibrix uvařila před 2 hodinami
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 3 hodinami
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 5 hodinami
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Francesinha: Portugalský sendvič s francouzským šarmem se podává zásadně s pivní omáčkou. Jak jej připravit?
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Další recepty
Tématické fráze: croque-monsieur croque crok masie toast croque croque-monsieur recept toust monsieur toust croque recept croque vylepšené tousty zapecene tousty nigella croc messie crock messie recept zapekane tousty v troube francouzsky toust croc recept na croque monsinor recept na croque croc mesieur nigella lawson tousty s mlékem crocque zapékané tousty s tvaružky
Suroviny: chléb toustový tmavý, šunka, sýr uzený, vejce, mléko, sýr tvrdý, hořčice dijonská, sůl
Vylepšený zapékaný Croque Monsieur
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BpBY
16 názorů