Smetanovo-špenátové brambory (i v bezmléčné verzi)
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace: příloha ve veganské restauraci Loving Hut v Praze, moc mi chutnala, tak jsem zaimprovizovala i doma.
Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 1. 2014 19:03
Já bych si moc pochutnala,
20. 1. 2014 16:34
Andy: Vegani mohou použít rostlinnou smetanu zn. Alpro nebo Provamel.
20. 1. 2014 16:29
Mně se recept líbí ale vegani smetanu nee.
20. 1. 2014 14:52
V jednoduchosti je fakt síla - moc pěkné
20. 1. 2014 14:34
velmi zajímavý nápad
20. 1. 2014 13:33
To bych mohla i bez masa
20. 1. 2014 10:23
Peti, zas boduješ!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 3 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z vepřové plece
Standby uvařila před 8 minutami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 33 minutami
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 37 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 42 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 58 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 1 hodinou
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se dělá smrkový med. Mladé výhonky sbíráme brzy na jaře, med se uplatní především při nachlazení, ale i jako běžné sladidlo
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: spenatove brambory smetanovošpenátové brambory loving hut recepty bezmlečne kolače recepty loving hut recepty podle loving hut bezmléčné cukroví bezméčné recepty veganské recepty špenát špenátový nákyp z mraženého špenátu a brambor špenátový hlavní chod jídla veganske recepty se spenatem bezmléčené recepty recepty smetanovošpenátové recepty z loving hut veganske recepty brambory smetanovo bylinkové brambory recept na špenátové brambory špenatove brabory špenát veganské recepty
Suroviny: brambory, špenát mražený, sůl, pepř, česnek, smetana, olej
Smetanovo-špenátové brambory (i v bezmléčné verzi)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lLV7
7 názorů