Jahůdkové tiramisu
Suroviny
Porce: 5-6
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 1. 2014 14:11
Kazdy z nas ma jine chute, tak to respektujte.
Nedavno, abych Vam nekrivdila, jsem udelala malou ochutnavku Vasich rajcat s bananem, cesnekem a medem. Nechutnalo mi, ac treba Vam a tejaje chutnalo, ale tim to zvadlo, smitec. Jeste dodam, ze banany nijak moc nemusim, mozna proto. Kdo jsem ja, abych nekoho presvedcovala, co je dobre a co ne.
Chcete-li polemizovat o nazvu receptu prosim, ale chut je vec ryze individualni, toz nechte lidi zit a pojidat to, co jim chutna.
31. 1. 2014 12:11
…proboha co to furt mícháš???
No, zakysanku s pomazánkovým…
Próóóč? Kyselicu sme měli tůůůhle!
To není na polívku ale na tiramisu podle jedné nedoštudované…
Proboha, ses už úplně zbláznil, nebo máš zase jenom virózu jak bimbo!? Kdo si myslíš, že to bude jíst? Pomazánkové je kyselé samo o sobě a ta smetana to má už v názvu. Ta študentka asi neví co je to mascarpone! A co že to študuje? Né náhodou veterinu? …už´s tam dal vanilku? Neééé? Príííma! Hoď na to vavřín, abych nebyla sprostá, a uvař zasejc tu vééébornó zelňačku podle starýho Habany, tam se to ztratí, jako když najdeš…
Jak řekla, tak udělal…
Ta véééborná zelňačka jest zde:
http://www.toprecepty.cz/recept/37993-zelnacka-pod...
27. 1. 2014 14:44
25. 1. 2014 22:16
25. 1. 2014 12:42
25. 1. 2014 09:17
25. 1. 2014 01:41
25. 1. 2014 01:21
24. 1. 2014 23:44
24. 1. 2014 23:31
24. 1. 2014 23:24
24. 1. 2014 22:35
24. 1. 2014 22:30
Kočko, tobě přeji, aby tě neopustila chuť po tomto extempóre vkládat recepty. A jinak k receptu. Já osobně tiramisu raději z pomazánkového másla než mascarpone, protože je méně tučné.
Casino k Vám asi tolik, jde o variabilní recept, takže kde je problém. Autorka nepíše nic o tom, že jde o pravé italské..ono se najednou objeví mascarpone, ocet balzamiko a všichni jsou najednou gurmeti, že?
24. 1. 2014 21:58
dokonce ti k tomu udělám stručný výcuc informací a jako bonus přidám odkaz..aby si se mohla přesvědčit.. aby už nevznikaly ruchy jako typu mlékárenská = zemědělka .. tak tedy :
Současná vzdělávací nabídka:
Střední průmyslová škola mlékárenská nabízí absolventům základních škol studium čtyřletých maturitních oborů 29-41-M/01Technologie potravin (s profilací Zpracování mléka) a obor 29-42-M/01 Analýza potravin.
Vyšší odborná škola potravinářská nabízí absolventům středních škol s maturitou studium vzdělávacích programů vyššího odborného studia 29-41-N/02 Analýza potravin, 29-41-N/03 Technologie a hygiena potravin a 29-41-N/04 Zpracování mléka.
Na základě společné akreditace s Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně realizujeme bakalářský studijní program Chemie a technologie potravin (zaměření Zpracování mléka a mléčných výrobků).
www.vospaspsm.cz/index.php?vnor_mod%5B0%5D=374&id=pages&fce=&i=374&menu=1 ( pro ověření)
24. 1. 2014 21:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 5 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 22 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 6 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 30 minutami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 43 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 1 hodinou
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 1 hodinou
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 1 hodinou
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 2 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 4 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Jak a čím ozdobit slaný dort? 7 tipů pro skvělé sváteční pohoštění
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: tiramisu z pomazánkového másla ostruzinova tiramisa tiramisu z mascarpone a kysané smetany tiramisu z pomazánkového másla a zakysané smetany recept n tiramisu tiramisu z mascarpone bez vajec recept ns tiramisu recept na tiramisu s pomazánkovým máslem s jahody tiramisu z mascarpone a zakysané smetany tiramisu ze zakysane smetany poháry s maskarpone nebopomazánkovým maslem domácí tiramisu ze zakysanou smetanou tiramisu s pomazánkovým máslem a zakysanou smetanou tiramicu ze zakys. smetany s jahodami jak ochutit mascarpone tiramisu se zakysanou smetanou a mascarpone tiramisu recept s mascarpone s ovocem a zakysana smetana tiramisu recept s mascarpone s ovocem a zakysana smetana tiramisu recept dezert z pomazankoveho masla a jahod
Suroviny: pomazánkové máslo, smetana zakysaná, šlehačka na šlehání, cukr vanilkový, cukr moučkový, káva, piškoty, rum, koňak vaječný, jahody, kakao
Jahůdkové tiramisu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v5zM
33 názorů